Καθυστερήσεις στο Essential Phone του Andy Rubin

by George Polyzos • On 10-07-2017 • AT 11:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το δημιούργημα του Andy Rubin, το Essential Phone, έκανε την εμφάνισή του τον περασμένο Μάιο με τη δέσμευση ότι οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν περίπου ένα μήνα αργότερα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Business Insider, η εταιρεία είχε ξεκινήσει να δέχεται προ-παραγγελίες για τη συσκευή, η οποία θα κοστίζει στις Ηνωμένες Πολιτείες 699 δολάρια. Ωστόσο, όπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ήδη στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου καμία συσκευή Essential δεν έχει παραδοθεί. Από την πλευρά της η εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματα για σχολιασμό του δημοσιεύματος.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η συσκευή που σχεδίασε ο Andy Rubin θα ήταν διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, ενώ στα σχέδια της εταιρείας ήταν και η διάθεση του Essential Phone μέσω του δικτύου της Sprint, του μόνο τηλεπικοινωνιακού παρόχου στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον οποίο είχε συναφθεί σχετική συμφωνία. Από την πλευρά της η Sprint σχολίασε ότι το Essential PH-1 θα είναι διαθέσιμο μέσω του δικτύου της εντός του έτους, χωρίς να διευκρινίζεται το πότε ακριβώς.

Μαζί με το PH-1 ο Andy Rubin παρουσίασε και το Essential Home, την δική του εκδοχή στον τομέα του οικιακού ψηφιακού βοηθού.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons