Κατά 25% φθηνότερα η 3μηνη συνδρομή στο PlayStation Plus

by George Polyzos • On 30-06-2018 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) ανακοίνωσε ότι όλοι οι φίλοι του PlayStation, συμπεριλαμβανομένων των ήδη ενεργών μελών PlayStation Plus, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν 3μηνη συνδρομή PlayStation Plus 25% φθηνότερα.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη στο PlayStation Store από την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 12:00 μ.μ. έως τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 12:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Όπως επίσης και σε ενημερωμένα καταστήματα λιανικής μέχρι και την Κυριακή 8 Ιουλίου.

Τα μέλη με ενεργή συνδρομή PlayStation Plus μπορούν επίσης να «κατεβάσουν» από το PS Store το Call of Duty: Black Ops 3 για το PS4. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος μέχρι τις 11 Ιουλίου και οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν για όσο καιρό διατηρούν ενεργή PlayStation Plus συνδρομή.

Το PlayStation Plus αριθμεί περισσότερα από 34,2 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, τα οποία απολαμβάνουν αποκλειστικές λειτουργίες και προνόμια, όπως online multiplayer στο PS4, δύο παιχνίδια PS4 τον μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση, και online αποθηκευτικό χώρο 10GB.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons