Λύση Kaspersky DDoS Protection Connect για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

by George Polyzos • On 08-07-2017 • AT 10:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Kaspersky Lab παρουσίασε μία νέα έκδοση της λύσης Kaspersky DDoS Protection ειδικά σχεδιασμένη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Η λύση αυτή ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των οργανισμών εκείνων που αναζητούν ισχυρή προστασία ενάντια στις επιθέσεις DDoS, αλλά δεν διαθέτουν τους απαιτούμενους πόρους.

Οι μικρές εταιρείες επηρεάζονται από τις επιθέσεις DDoS με την ίδια συχνότητα που επηρεάζονται οι μεγάλοι οργανισμοί – το γεγονός ότι αυτός ο τύπος ψηφιακής απειλής είναι απλός και φθηνός στην ανάπτυξη, σημαίνει ότι είναι διαθέσιμος σε οποιονδήποτε εκδικητικό ή αδίστακτο ανταγωνιστή, θυμωμένο καταναλωτή ή ακόμα και διαδικτυακούς hooligans. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την έρευνα της Kaspersky Lab, το ένα τρίτο των μικρών επιχειρήσεων έχει υποστεί μία επίθεση DDoS τους τελευταίους 12 μήνες.

Για μικρές εταιρείες, οι επιθέσεις DDoS μπορεί ακόμα να είναι πιο επιβλαβείς επειδή η επιχειρηματική τους συνέχεια συχνά εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των διαδικτυακών υπηρεσιών, ενώ δεν έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα εφεδρικό σύστημα κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Μία επίθεση DDoS μπορεί να κοστίσει σε έναν μικρό οργανισμό περισσότερα από $123.000, χωρίς να υπολογίζεται το κόστος επιδιόρθωσης της βλάβης, αλλά και η πιθανή επακόλουθη απώλεια πελατών και συνεργατών.

Σε περίπτωση επίθεσης DDoS, ανεξάρτητα από την ισχύ ή την πολυπλοκότητά της, η λύση Kaspersky DDoS Protection φιλτράρει τα ανεπιθύμητα αιτήματα σε κέντρα καθαρισμού, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία της Kaspersky Lab. Η νέα έκδοση δεν απαιτεί την εγκατάσταση ειδικού αισθητήρα στο εσωτερικό των υποδομών των πελατών, αλλά δεν χρειάζεται επίσης και την πρόσληψη ειδικών του τομέα της Πληροφορικής για την ενεργοποίηση και τη διαμόρφωση της προστασίας. Αυτό καθιστά αρκετά εύκολη την εφαρμογή της και πολύ φθηνή τη χρήση της.

Αυτή η ειδική έκδοση σημαίνει ότι η εισερχόμενη κίνηση στις υπηρεσίες του πελάτη μπορεί να διοχετεύεται συνεχώς μέσω των κέντρων καθαρισμού, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει μία επίθεση ή όχι. Όλοι οι πελάτες χρειάζεται να κάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή στην ΙΡ διεύθυνσή τους, ούτως ώστε αυτή η κίνηση να περνάει μέσω κέντρων καθαρισμού προτού πλησιάσει τους εταιρικούς πόρους. Μειώνοντας το όριο του όγκου κίνησης και τον αριθμό των πόρων που πρέπει να προστατευθούν, η Kaspersky Lab μείωσε επίσης το κόστος προστασίας των μικρών οργανισμών. Η νέα έκδοση της λύσης ονομάζεται Kaspersky DDoS Protection Connect.

Η λύση Kaspersky DDoS Protection παρέχει πλήρη και ολοκληρωμένη προστασία, προστατεύοντας τις επιχειρήσεις σε κάθε στάδιο μιας απόπειρας επίθεσης σχεδόν οποιασδήποτε δύναμης και πολυπλοκότητας.

Υπό την ομπρέλα της υπηρεσίας Kaspersky DDoS Protection, οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε μέθοδο προστασίας ταιριάζει καταλληλότερα στους δικούς τους πόρους και επιχειρηματικές ανάγκες. Εκτός από το Kaspersky DDoS Protection Connect, το οποίο δεν απαιτεί αλλαγές υποδομής ή εξειδικευμένο προσωπικό πληροφορικής και καθαρίζει την κυκλοφορία της εταιρείας αδιάλειπτα, είναι επίσης διαθέσιμα τα προγράμματα Kaspersky DDoS Protection Connect + και Kaspersky DDoS Protection Control. Η επιλογή “Connect +” παρέχει μόνιμο καθαρισμό επισκεψιμότητας για μεγαλύτερες εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν το δικό τους αυτόνομο σύστημα διευθύνσεων IP. Η επιλογή “Control” παρέχει την ανακατεύθυνση της κυκλοφορίας στα κέντρα καθαρισμού μόνο κατά τη διάρκεια επιθέσεων. Αυτό απαιτεί από τις εταιρείες να εγκαταστήσουν servers με ενεργούς αισθητήρες μέσα στην υποδομή τους και να διαθέσουν εξειδικευμένο προσωπικό πληροφορικής για να είναι σε ετοιμότητα 24/7 για να ανακατευθύνουν την κυκλοφορία στα κέντρα καθαρισμού της Kaspersky Lab σε περίπτωση επίθεσης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons