Ο Καραμανλής για περιβάλλον. Σωστός αλλά λίγος

by Stefanos Kofopoulos • On 22-11-2007 • AT 1:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

alsos kifisias

Οφείλουμε τώρα να σταματήσουμε την καταστροφή, το περιβάλλον είναι δική μας υπόθεση, αφορά το μέλλον των παιδιών μας

Φυσικά και Οφείλουμε τώρα να σταματήσουμε την καταστροφή. Είναι αυτονόητο ότι το περιβάλλον είναι δική μας υπόθεση και αφορά το μέλλον των παιδιών μας. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή και παράλληλα να του υπενθυμίσω ότι τα αυτονόητα χρειάζονται και αυτονόητες πράξεις από την πολιτεία. Διάολε, όταν υπάρχουν άνθρωποι που πίνουν νερό με χρώμιο στην Ελλάδα του 2007, την χώρα που είχε την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διοργάνωσε Ολυμπιάδα, τα λόγια είναι απλά περιττά και αυτό που χρειάζεται είναι πολιτική βούληση για να γίνουν πραγματικές αλλαγές και όχι τα γελοία πρόστιμα που ρίχνει το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Ο νομοθέτης πρέπει να σκεφτεί καλά το μέλλον των παιδιών μας, των δικών σας παιδιών κ. Καραμανλή, αφού πρώτα πάρει 2 βαθειές ανάσες γεμάτες μολυσμένο Αθηναϊκό αέρα. Ίσως να είναι καλύτερα που ακόμα δεν είμαι μπαμπάς… με τρώει όμως η ευθύνη για ένα καλύτερο παρόν και ένα καθαρότερο μέλλον για τα παιδιά μου.

Είμαι σίγουρος ότι ο Καραμανλής θέλει το ίδιο, πρέπει όμως πείσει και την κυβέρνηση του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάτι κάνει αλλά δεν αρκεί μόνο ένας ή δυο.

Για την ιστορία η φωτογραφία είναι από το άλσος της κηφισιάς, εκεί που κάνει ο vrypan τα podcast. Αξίζει μια βόλτα για να δείτε ότι μερικά πράγματα είναι τόσο απλά.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons