Καμπάνια χρηματοδότησης στο Kickstarter για το ελληνικό Stikey

by George Polyzos • On 23-04-2015 • AT 1:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Stikey portrait stand office desk

Το Stikey είναι ένα έξυπνο gadget που έχει σχεδιαστεί και θα κατασκευαστεί στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα φορητό και πολυχρηστικό αξεσουάρ που προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες στους χρήστες των smartphones.

Δημιουργοί του Stikey είναι ο Ηλίας Καλογερόπουλος και ο Μελέτης Μιχελακάκης, ιδρυτές της start-up dcubed, οι οποίοι στοχεύουν μέσω της crowdfunding πλατφόρμας, Kickstarter, να αντλήσουν τα απαραίτητα κεφάλαια για την παραγωγή του.

«Σχεδιάσαμε το Stikey έτσι ώστε να μπαίνει εύκολα στα κλειδιά, ίσως το μοναδικό αντικείμενο που έχουμε όλοι πάντα μαζί μας, επιτρέποντας στον χρήστη να επωφελείται από τις λειτουργίες του ανά πάσα στιγμή», δηλώνουν οι δημιουργοί του Stikey.

Stikey features vertical

Χρησιμοποιώντας τον μαγνητισμό, το Stikey λειτουργεί εξίσου καλά σαν φορητή βάση για το κινητό σε οριζόντια αλλά και όρθια θέση. Έχοντας το Stikey στα κλειδιά μας, μετατρέπεται το μπρελόκ σε μαγνητικό έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετείται σε μεταλλικές επιφάνειες. Παράλληλα, ο σχεδιασμός του επιτρέπει την ασφαλή και γρήγορη τακτοποίηση των καλωδίων του φορτιστή ή των ακουστικών ώστε να μην μπλέκονται και φθείρονται στη μεταφορά τους.

Stikey mirror magnetic mount

«Σχεδιάζοντας το Stikey καταφέραμε να μη χρειάζεται ο χρήστης να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο έχει συνηθίσει να τυλίγει τα καλώδια του, καθώς το Stikey προσαρμόζεται σε αυτόν», ξεκαθαρίζει ο Ηλίας Καλογερόπουλος.

Stikey magnetic keychain

Για να συμπληρώσει ο Μελέτης Μιχελακάκης: «Θεωρούμε τη συσκευασία ως ένα μέσο βελτίωσης της εμπειρίας που προσφέρει το προϊόν και όχι σαν κάτι που θα πεταχτεί αμέσως. Βάση αυτής της λογικής σχεδιάσαμε τη συσκευασία του Stikey, δίνοντας μια ακόμα λειτουργία στο προϊόν».

Η συσκευασία του Stikey έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε μέρος της να μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με το προϊόν, προσφέροντάς επιπλέον λειτουργικότητα. Η βάση της συσκευασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μαγνητικό σημείο στήριξης (mounting point) του κινητού για οριζόντιες επιφάνειες. Έτσι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να είναι δημιουργικοί, επιλέγοντας αυτοί που θα το τοποθετήσουν.

Stikey with packaging

Το Stikey είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο Kickstarter, σε τιμή που ξεκινάει από 14 ευρώ για τους 100 πρώτους υποστηρικτές του και συνεχίζει από 16 ευρώ. Στις τιμές αυτές συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα και η συσκευασία.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση http://stikey.co.uk/.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons