Κάμερες από τη Leica και στα Huawei Mate 9 και Mate S2

by Nikos Kaimakamis • On 06-09-2016 • AT 11:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

huawei leica

Τόσο το Huawei Mate 9 όσο και το Mate S2 θα είναι εφοδιασμένα με οπτική τεχνολογία από τη Leica, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Μία εικόνα του Huawei Mate 9 στο Διαδίκτυο, προτού να κάνει αυτό την επίσημη εμφάνισή του ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις σχετικές φήμες, αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με τη σφραγίδα της Leica. H επιτυχημένη συνεργασία της Huawei με τη Leica στη ναυαρχίδα της πρώτης, το P9, ήταν το έναυσμα για την παρουσίαση και νέων μοντέλων με εξελιγμένη τεχνολογία στο κομμάτι του imaging.

Τα δύο νέα smartphones της Huawei θα έχουν σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας, αυτόματη εστίαση και αναλογικό zoom. Ειδικά για το Huawei Mate 9 σημειώνεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Huawei Kirin 960, ενώ η μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα φτάνει έως και τα 6 GB. Τόσο το Huawei Mate 9 όσο και το Huawei Mate S2 θα έχουν λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat προεγκατεστημένο, μαζί με το EMUI User Interface.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε περίπου θα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά θεωρείται πιθανό να τα δούμε μέχρι και το τέλος του έτους, σε ένα κοινό event, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από κινέζικες πηγές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons