Κάμερα ασφαλείας για όλο το σπίτι από τη Logitech

by Nikos Kaimakamis • On 29-06-2017 • AT 10:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

H Logitech Circle 2 Home είναι μία κάμερα ασφαλείας που μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους ενός σπιτιού. 

Δύο είναι τα μοντέλα στα οποία θα διατίθεται η κάμερα της Logitech, με το ένα από αυτά να μπορεί να λειτουργήσει με μπαταρία 6400 mAh, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο ρεύμα και το άλλο να απαιτεί σύνδεση με την πρίζα για να λειτουργήσει. Προφανώς, το πρώτο μοντέλο είναι εκείνο που μπορεί να τοποθετήσει κανείς στους εξωτερικούς χώρους και το δεύτερο προορίζεται για εσωτερική χρήση. Η μπαταρία της εξωτερικής μονάδας αντέχει για χρήση τριών μηνών, σύμφωνα με την Logitech.

Η Logitech Circle 2 Home αντέχει στις κακουχίες και τις αλλαγές του καιρού, ενώ προσφέρει streaming εικόνων σε ανάλυση 1080p, ενώ εάν το επιθυμεί ο κάτοχός της μπορεί να γίνει συνδρομητής σε πακέτα cloud backup με μικρό κόστος. Με την αγορά της κάμερας διατίθεται και δωρεάν online αποθήκευση 24 ωρών.

Η κάμερα έχει ευρυγώνιο φακό 180 μοιρών, ενώ προσφέρει και νυχτερινή όραση με εμβέλεια 4.6 μέτρων. Η σύνδεση με το οικιακό δίκτυο γίνεται με τη χρήση Wi-Fi, ενώ με την εφαρμογή Logi Circle app μπορεί κανείς να βλέπει τι καταγράφει η κάμερα στο κινητό, αλλά και σε έναν browser.

To μοντέλο με το καλώδιο θα κοστίζει 179,99 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ το ασύρματο μοντέλο θα πωλείται σε τιμή 199,99 δολαρίων στην αμερικανική αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons