Καλύτερο gaming στα Windows 10 από τη Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 11-05-2016 • AT 12:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

windows-10-cortana

H Microsoft υπόσχεται καλύτερο gaming στην πλατφόρμα universal εφαρμογών των Windows 10 μετά από τις σχετικές βελτιώσεις. 

Στην Universal Windows Platform υποστηρίζεται πλέον το v-sync, ενώ ξεκλειδώνεται το frame rate, υποστηρίζονται τα FreeSync και G-Sync, μέσα από ένα πακέτο αναβάθμισης του οποίου η διάθεση ξεκινά άμεσα και υπόσχεται ότι τα παιχνίδια στα Windows 10 θα εμφανίζονται με καλύτερη κίνηση και βελτιωμένη γραφική απόδοση.

Η Universal Windows Platform είναι διαθέσιμη για τους developers και με τις νέες βελτιώσεις αναμένεται να γίνουν πιο ελκυστικές οι εφαρμογές που μπορεί να βρει κανείς στο Windows Store.

Με την επιλογή της απενεργοποίησης του vsync που προσφέρει το νέο πακέτο αναβάθμισης, το frame rate ενός παιχνιδιού θα μπορεί να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί να υποστηρίζει η κάρτα γραφικών του υπολογιστή του χρήστη.

Forza6Apex2

Η Microsoft σημειώνει ότι το πακέτο βελτιώσεων μπορεί να μην λειτουργεί ικανοποιητικά σε συσκευές με ενσωματωμένες και όχι ανεξάρτητες κάρτες γραφικών, όπως είναι τα υβριδικά laptop, αλλά η εταιρεία υπόσχεται να δώσει νέα βελτιωτικά πακέτα στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με το Liliputing.

Με το νέο πακέτο, η Microsoft προσφέρει τη δυνατότητα της καλύτερης ανανέωσης της εικόνας στην οθόνη, στοιχείο που υπόσχεται σημαντικά βελτιωμένες εικόνες στην οθόνη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons