Καλύτερη πληροφόρηση από τους Here Maps

by Nikos Kaimakamis • On 20-03-2015 • AT 3:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

here maps transit

Οι Here Maps της Nokia βελτιώνουν την πληροφόρηση για τις κυκλοφοριακές συνθήκες και τα μέσα μαζικής μεταφοράς και μάλιστα χωρίς update.

Η λογική που ακολουθεί η Nokia στο πλαίσιο της χρήσης των Here Maps είναι να συνάπτει συμφωνίες με τις εταιρείες, δημόσιες ή μη, που εκτελούν τις αστικές μετακινήσεις και περνά τις πληροφορίες που προσφέρουν εκείνες στο κοινό που χρησιμοποιεί την εφαρμογή των χαρτών στο smartphone του.

Ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετές εταιρείες και προσφέρει πληροφορίες μετακινήσεων και δρομολογίων για διάφορες περιοχές του κόσμου, χωρίς να είναι απαραίτητο από τον χρήστη να κάνει κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής στην συσκευή του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nokia, ήδη στους Here Maps υπάρχουν διαθέσιμες οι πληροφορίες για 950 αστικά κέντρα σε ολόκληρο τον κόσμο και τις δημόσιες συγκοινωνίες που υπάρχουν σε αυτά, ενώ οι αναβαθμίσεις και η προσθήκη πληροφοριών είναι συνεχής.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των Here Maps παραμένει το γεγονός ότι ο χρήστης μπορεί να βλέπει offline τον κάθε χάρτη της περιοχής που τον ενδιαφέρει, ενώ ο μόνος περιορισμός αναφορικά με το πόσο όγκο πληροφόρησης θα του προσφέρουν οι Here Maps είναι ο συνολικός διαθέσιμος εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του smartphone του, αφού εκεί θα κάνει download όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons