Καλύτερες οθόνες για κράνη VR από Samsung και LG

by Nikos Kaimakamis • On 24-03-2016 • AT 10:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

vr-headset-02

H Samsung και η LG θέλουν να βελτιώσουν τις οθόνες που χρησιμοποιούνται στα κράνη virtual reality σε αντίθεση με εκείνες που υπάρχουν στα σημερινά μοντέλα. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πεδίο του virtual reality είναι εκείνο που ενδιαφέρει τους κατασκευαστές σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι οθόνες που χρησιμοποιούνται στα κράνη που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα δεν θεωρούνται ικανοποιητικού επιπέδου και δύο από τα ηχηρά ονόματα που ενδιαφέρονται να μπουν στην εν λόγω κατηγορία, οι Samsung και LG φαίνεται πως βρήκαν νέο πεδίο ανταγωνισμού στο virtual reality.

Οι ειδικοί στο virtual reality εκτιμούν ότι μία ικανοποιητική επίδοση για τα κράνη εικονικής πραγματικότητας είναι τα 1500 pixels per inch, ή ppi, κάτι που δεν έχουν επιτύχει ακόμα τα κράνη που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην αγορά. Ένα άλλο στοιχείο πάνω στο οποίο μπορούν να εργαστούν οι κατασκευαστές είναι εκείνο των επεξεργαστών, για να είναι ακόμα πιο ωραία η VR εμπειρία του χρήστη.

H Samsung, σύμφωνα με το Sammobile, προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητα εικόνας στο VR, με τον κατάλληλο σχεδιασμό των κυκλωμάτων στο γυαλί ή το πλαστικό, ενώ η LG επιλέγει μία πιο ακριβή λύση πυριτίου για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας. Και οι δυο εταιρείες θέλουν να επενδύσουν περαιτέρω σε ξεχωριστές γραμμές παραγωγής προϊόντων VR.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons