Καλύτερα VR γραφικά από την NVIDIA

by Nikos Kaimakamis • On 03-06-2015 • AT 3:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

nvidia gameworksvr

Η NVIDIA παρουσίασε το GameWorks VR, μία πλατφόρμα που υπόσχεται καλύτερα γραφικά για όλες τις εφαρμογές virtual reality.

Εκτός από τις αναβαθμίσεις σε κάρτες γραφικών για να μπορεί να γίνει καλύτερη απεικόνιση των εφαρμογών δυνητικής πραγματικότητας, η NVIDIA προσφέρει μία σειρά από προγραμματιστικά εργαλεία τα οποία είναι διαθέσιμα στους developers προκειμένου να δημιουργήσουν κατάλληλες εφαρμογές που θα εκμεταλλεύονται την διαθέσιμη τεχνολογία. Όλα αυτά ανήκουν σε μία κοινή πλατφόρμα που η NVIDA ονομάζει GameWorks VR.

H ανακοίνωση της επικείμενης κυκλοφορίας του Oculus Rift το 2016 αποτελεί τον καταλυτικό παράγοντα για την κινητοποίηση της κοινότητας των developers, οι οποίοι μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα της NVIDIA προκειμένου να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιεχόμενο που θα μπορεί να προβληθεί μέσα από τα κράνη δυνητικής πραγματικότητας. Εξυπακούεται ότι το gaming θα είναι ένα από τα πρώτα πεδία που θα γνωρίσουν ανάπτυξη στο άμεσο μέλλον.

Η NVIDIA με τις κάρτες γραφικών της κατέχει το 70% σε μερίδιο αγοράς desktops και laptops, επομένως είναι λογικό να ενδιαφέρεται για την επόμενη ημέρα στον προγραμματισμό για το gaming σε υπολογιστή και άλλες εφαρμογές με τη βοήθεια του virtual reality. To GameWorks VR της NVIDIA πιστοποιεί ότι θα γίνεται το σωστό rendering στους δύο φακούς του headset δυνητικής πραγματικότητας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons