Καλωσορίστε το Facebook at Work

by Nikos Kaimakamis • On 17-11-2014 • AT 12:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook at work

To Facebook at Work είναι η κίνηση της Facebook να μπει πλέον και επίσημα στην επαγγελματική καθημερινότητα, σύμφωνα με τους Financial Times. 

H εφημερίδα επικαλείται ανώνυμες πηγές που δηλώνουν ότι είναι έτοιμο ένα νέο προϊόν από το Facebook brand, το οποίο θα μοιάζει με το γνώριμο κοινωνικό δίκτυο, αλλά θα έχει μόνο το Newsfeed, τις ομάδες του Facebook και την επικοινωνία μέσω μηνυμάτων, ενώ θα υπάρχουν επιπροσθέτως εργαλεία που θα διευκολύνουν την online συνεργασία σε έγγραφα και διάφορα projects.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Facebook at Work θα είναι εντελώς διαχωρισμένο από το προφίλ των χρηστών στο κλασικό Facebook, σύμφωνα με τις πηγές των Financial Times. Είναι κοινό μυστικό ότι η πλειοψηφία των χρηστών του Facebook μπαίνει στο κοινωνικό δίκτυο αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής ημέρας είτε από τον επαγγελματικό τους υπολογιστή, είτε από το κινητό τους, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού κοινωνικού δικτύου που θα έχει τη συγκατάθεση ενός IT manager μίας επιχείρησης.

Μάλιστα, μία τέτοια κίνηση από το μέρος της Facebook εκτιμάται ότι θα έρθει να ανταγωνιστεί τα εργαλεία online συνεργασίας των Microsoft, Google και IBM, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Mashable.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons