Καλοκαιρινή προσφορά στα Blackmagic Video Assist και Video Assist 4K

by George Polyzos • On 04-07-2017 • AT 9:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging Newsroom

Η καλοκαιρινή προσφορά στα Blackmagic Video Assist έχει στόχο να διευκολύνει περισσότερο τους πελάτες της να προσθέσουν επαγγελματική παρακολούθηση και ποιότητα εκπομπής σε οποιαδήποτε κάμερα SDI ή HDMI.

Πιο συγκεκριμένα, το Blackmagic Video Assist Summer Special κοστίζει 452 ευρώ από 540 ευρώ, ενώ το Blackmagic Video Assist 4K Summer Special κοστίζει 675 ευρώ από 995 ευρώ. Με τις νέες αυτές ελκυστικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν ένα Blackmagic Video Assist για κάθε μία από τις κάμερές τους.

Blackmagic Video Assist 2.5 Update

Επιπρόσθετα η Blackmagic Design ανακοίνωσε και την άμεση διαθεσιμότητα της νέας έκδοσης Blackmagic Video Assist 2.5. Η ανανεωμένη αυτή έκδοση προσθέτει υποστήριξη για επαγγελματικό vector scope, παρακολούθηση κυματομορφών, RGB parade και ιστόγραμμα στο BlackMagic Video Assist 4K.

Τα ισχυρά νέα επαγγελματικά πεδία μπορούν να προβληθούν σε ολόκληρη την οθόνη για την ακριβή αξιολόγηση των σημάτων βίντεο που περνούν μέσω του BlackMagic Video Assist 4Κ. Έτσι το καθιστούν ιδανικό για παρακολούθηση ζωντανής παραγωγής και ως φορητό πεδίο δοκιμών για ραδιοτηλεοπτικούς φορείς. Επίσης με τη χρήση του πεδίου RGB parade επιτυγχάνεται εξισορρόπηση του χρώματος κατά την ταξινόμηση.

Η νέα έκδοση του Blackmagic Video Assist 2.5 είναι διαθέσιμη τώρα από την ιστοσελίδα της Blackmagic Design χωρίς χρέωση για όλους τους κατόχους του Blackmagic Video Assist 4K.

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής και Εξουσιοδοτημένος On-line Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων. Ακόμα είναι Apple Authorized Reseller, Lacie Authorized Reseller κ.α. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast. Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε στο 210 3416200.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons