Κάλεσμα στους developers για το LG G5

by Nikos Kaimakamis • On 18-03-2016 • AT 12:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G5

H LG απευθύνει κάλεσμα στους developers, μέσα από μία ειδική εκδήλωση, για να δημιουργήσουν modules για το LG G5

O σχεδιασμός του LG G5 έχει στοιχεία αρθρωτού smartphone έτσι ώστε το κινητό να μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητές του με τη χρήση ειδικών modules για κάθε περίσταση. Με το λανσάρισμα του LG G5 προσφέρονται δύο modules, εκ των οποίων το ένα προσφέρει καλύτερο ήχο και το άλλο καλύτερη χρήση του ως κάμερας.

Τα modules τρίτων η LG τα ονομάζει Friends και το developer conference που διοργανώνει έχει ως σκοπό του τη δημιουργία τέτοιων προτάσεων. Δεν είναι μυστικό ότι η LG προσπαθεί να δημιουργήσει ένα νέο οικοσύστημα για τη ναυαρχίδα της, προκειμένου να επεκτείνονται οι χρήσεις και οι δυνατότητες του νέου μοντέλου, με ανοιχτό τρόπο, ακολουθώντας απλώς και μόνο κάποιες βασικές προδιαγραφές.

Το developer conference της LG θα λάβει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο τον Απρίλιο και θα δώσει σε όλους τους developers μια σειρά από πληροφορίες για την κατασκευή και συναρμολόγηση των Friends modules. Ταυτόχρονα, η LG θα προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ένα software και hardware development kit προκειμένου να ξεκινήσουν την δημιουργία εναλλακτικών προτάσεων modules για την ευέλικτη ναυαρχίδα της LG.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons