Καινοτόμες παρουσιάσεις της devolo στην IFA

by George Polyzos • On 02-09-2014 • AT 9:13 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

devolo_dLAN_1200plus_WiFi_ac

Εκτός από το νέο χαρτοφυλάκιο Home Control και τον πρώτο προσαρμογέα dLAN 1200+ Gigabit Powerline, η devolo, θα παρουσιάσει ένα ακόμη προϊόν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην έκθεση IFA. 

Πρόκειται για τον προσαρμογέα dLAN 1200+ WiFi ac ο οποίος συνδυάζει την ταχύτερη διαθέσιμη τεχνολογία Powerline (έως 1,2 Gbps μέσω ηλεκτρικής καλωδίωσης) με το πιο σύγχρονο πρότυπο WiFi (επίσης με ταχύτητα μέχρι 1,2 Gbps μέσω WiFi ac & N).

Το Gigabit Powerline συναντά το WiFi ac

Ο νεότερος προσαρμογέας devolo dLAN 1200+ WiFi ac ενώνει για πρώτη φορά τη νέα γενιά Powerline gigabit με το νεότερο και γρηγορότερο πρότυπο Wi-Fi: WiFi ac. Οι φορητές συσκευές, όπως smartphones, ταμπλέτες και φορητοί υπολογιστές μπορούν να επωφεληθούν από το πλήρες εύρος ζώνης της σύνδεσης στο Internet. Για ενσύρματες συσκευές διατίθενται δύο θύρες gigabit LAN.

Ο dLAN 1200+ WiFi ac διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη ηλεκτρική πρίζα με αντιπαρασιτικό φίλτρο δικτύου και λειτουργία γονικού ελέγχου. Τόσο η μετάδοση δεδομένων μέσω της γραμμής ρεύματος (χάρη στην τεχνολογία MIMO, με έως και 1,2 Gbps) όσο και η ασύρματη επικοινωνία μέσω του WiFi ac (στα 2,4 και 5 GHz) πληρούν τα τελευταία πρότυπα.

devolo Home Control – Το εύκολο «φτιάξτο μόνος σου» smart home

Ένα άλλο κομβικό σημείο της παρουσίας της devolo στην IFA θα είναι το νέο χαρτοφυλάκιο προϊόντων Smart Home, που θα φέρει την ονομασία devolo Home Control: Πρόκειται για μία μεγάλη συλλογή προϊόντων οικιακού αυτοματισμού τα οποία μπορούν να συνδυαστούν και να εξυπηρετήσουν τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε χρήστη.

Η devolo θα παρουσιάσει τα πρώτα στοιχεία των Home Control λύσεών της κατά τη διάρκεια της IFA 2014 Οι βασικές προτεραιότητες της νέας γκάμας προϊόντων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, η άνεση, η ευκολία και η ασφάλεια. Μεγαλύτερη ασφάλεια επιτυγχάνεται, για παράδειγμα, με έναν ανιχνευτή καπνού, με τους ανιχνευτές κίνησης αλλά και με επαφές σε παράθυρα και πόρτες.

Η αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να επιτευχθεί με τους θερμοστάτες, που διασφαλίζουν ότι τα δωμάτια είναι άνετα και ζεστά όταν είναι πραγματικά σε χρήση. Μεγαλύτερη άνεση και ευκολία παρέχεται, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, από τη χρήση των μεταγωγικών πριζών. Οι συνδεδεμένες συσκευές μπορούν να ελέγχονται από οποιοδήποτε σημείο του σπιτικού ή ακόμα και εξ αποστάσεως μέσω του Διαδικτύου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons