Καινοτόμες λύσεις από τη SAP στο Mobile World Congress

by George Polyzos • On 12-03-2017 • AT 11:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Internet

Η SAP εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των λύσεων της με την καινοτόμα πλατφόρμα ως υπηρεσία SAP Cloud Platform, ενώ το νέο Software Development Kit (SDK) δίνει άπειρες δυνατότητες για προσαρμογή και ανάπτυξη νέων εφαρμογών.

Πιο αναλυτικά, στην παρουσίαση της πλήρως ανανεωμένης πλατφόρμας SAP Cloud Platform με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που έρχονται να αντικαταστήσουν τη SAP HANA Cloud Platform, παρέχοντας μία κορυφαία πλατφόρμα ως υπηρεσία (Platform as a Service – PaaS) για τις επιχειρήσεις, προχώρησε η SAP στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2017, του μεγαλύτερου διεθνώς συνεδρίου νέων τεχνολογιών στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα, η SAP ανακοίνωσε και την έναρξη της διανομής του Software Development Kit (SDK) για iOS που ανέπτυξε για το SAP Cloud Platform, ενός εργαλείου που θα δώσει τη δυνατότητα σε προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο να αναπτύξουν εξειδικευμένες εφαρμογές διαθέσιμες για iPhone και iPad, που θα καλύπτουν κάθε λειτουργική ανάγκη μιας επιχείρησης.

Η νέα βελτιωμένη πλατφόρμα PaaS SAP Cloud Platform

Η νέα SAP Cloud Platform έρχεται για να διευκολύνει τη δημιουργία νέων εφαρμογών καθώς και την επέκταση και ενσωμάτωση των ήδη ανεπτυγμένων από τη SAP, να ενεργοποιήσει καινοτόμες λειτουργίες Internet of Things (IoT), να επιταχύνει έργα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση και ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων (Big Data) και να δώσει τη δυνατότητα για ανάπτυξη εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης και machine learning.

Αναρίθμητες επιχειρησιακές εφαρμογές της SAP και πάνω από 1000 εφαρμογές συνεργατών έχουν ήδη χτιστεί με βάση την SAP Cloud Platform. Πέραν όμως όλων αυτών, νέες υπηρεσίες προστίθενται συνεχώς στη SAP Cloud Platform, παρέχοντας το βασικό πυρήνα για τα SAP Leonardo, το χαρτοφυλάκιο λύσεων IoT της SAP, SAP Clea, για λύσεις και υπηρεσίες machine learning, καθώς και το SAP BusinessObjects Cloud, συμπεριλαμβανομένου και του SAP Digital Boardroom.

Το SAP Cloud Platform SDK δίνει νέες δυνατότητες στους προγραμματιστές

Το Software Development Kit για iOS της Apple που ανέπτυξε η SAP για την πλατφόρμα SAP Cloud Platform δίνει στους προγραμματιστές όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύξουν αποτελεσματικές επιχειρησιακές εφαρμογές για iPhone και iPad με βάση τη SAP Cloud Platform και την ενσωματωμένη Swift, τη μοντέρνα γλώσσα προγραμματισμού της Apple.

Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να εγγραφούν στη SAP Academy για iOS, για να λάβουν την ανάλογη εκπαίδευση προκειμένου να δημιουργήσουν τις δικές τους εξειδικευμένες εφαρμογές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons