Και το όνομα αυτού… Samsung Galaxy Note 7

by Nikos Kaimakamis • On 27-06-2016 • AT 11:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-Note-7

Επιβεβαιώθηκαν όλες εκείνες οι φήμες που ήθελαν το νέο phablet της κορεάτικης εταιρείας να έχει το όνομα Samsung Galaxy Note 7. 

H εμφάνιση του ονόματος Samsung Galaxy Note 7 δεν προκαλεί ιδιαίτερες εκπλήξεις, καθώς τα περισσότερα στοιχεία συνηγορούσαν προς αυτό. Μπορεί να μην υπάρχει χώρος για ένα Samsung Galaxy Note 6, μετά το Note 5, αλλά το Note 7 αναμένεται να έχει στη φαρέτρα του αρκετά τεχνολογικά βέλη που θα το φέρουν για ακόμα μία φορά στο προσκήνιο.

Η επιβεβαίωση για το όνομα Samsung Galaxy Note 7 προέρχεται από τον Evan Blass, τον άνθρωπο πίσω από τον λογαριασμό evleaks στο Twitter, ο οποίος σπάνια πέφτει έξω στις προβλέψεις του.

Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών, οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι το Samsung Galaxy Note 7 θα είναι εξοπλισμένο με μία οθόνη διαγωνίου 5,8 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED, με επεξεργαστή Samsung Exynos 8, μνήμη RAM που θα φτάνει στα 6 GB, ενώ η κύρια κάμερα εκτιμάται ότι θα είναι στα 12 Megapixel με ταχύτατη αυτόματη εστίαση.

Ένα άλλο στοιχείο που θα εκτιμήσουν οι υποψήφιοι αγοραστές του Samsung Galaxy Note 7 είναι το ότι θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας 4000 mAh, για ικανοποιητική αυτονομία κάτω από όλες τις συνθήκες.

Δεν αποκλείεται να δούμε το Samsung Galaxy Note 7 να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 2 Αυγούστου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons