Και σε ροζ χρώμα το iPhone 5se

by Nikos Kaimakamis • On 08-02-2016 • AT 1:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

color iphones

Οι φήμες για το 4ιντσο iPhone 5se της Apple δίνουν και παίρνουν, με τις πιο πρόσφατες να κάνουν λόγο για την αισθητική του. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο Διαδίκτυο, το iPhone 5se θα είναι διαθέσιμο και σε ροζ χρώμα, εκτός από το ασημί και το γκρι. Η παρουσίαση του νέου προϊόντος της Apple τοποθετείται στις 15 Μαρτίου, χωρίς -φυσικά- να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία.

Μαζί με το iPhone 5se, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το iPad Air 3 και μία νέα έκδοση του Apple Watch. Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone 5se έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστό ότι θα είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη διαγωνίου 4 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό του εκτιμάται ότι θα βρει θέση ένας επεξεργαστής A8. Θα λειτουργεί το Apple Pay μέσω NFC, ενώ θα υπoστηρίζονται τα Live Photos, συνδεσιμότητα Bluetooth 4.2, VoLTE και Wi-Fi 802.11ac.

Στο πίσω μέρος του iPhone 5se θα υπάρχει μία κάμερα 8 Megapixel, ενώ η μπροστινή κάμερα θα είναι στα 1.2 Megapixel. Σε κάθε περίπτωση, από την παράθεση των αναμενόμενων τεχνικών χαρακτηριστικών του iPhone 5se φαίνεται ότι αυτό το μοντέλο θα είναι η προσιτή πρόταση της Apple, προκειμένου να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons