Και σε έκδοση 64bit ο νέος Chrome

by Nikos Kaimakamis • On 27-08-2014 • AT 3:31 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing

ChromeH Google έδωσε στο κοινό την τελευταία έκδοση του browser της, του Google Chrome 37, ο οποίος εκτός από την βασική έκδοση 32bit, είναι πλέον διαθέσιμος και σε έκδοση 64bit για συστήματα με Windows 7 και 8. 

Όσοι ενδιαφέρονται να τον εγκαταστήσουν μπορούν να κάνουν τη σχετική επιλογή Windows 64 bit στο google.com/chrome. Αυτή η εκδοχή του browser ήταν διαθέσιμη σε δοκιμαστική μορφή από τον περασμένο Ιούνιο, αλλά τώρα μπορείτε να κατεβάσετε την τελική, σταθερή έκδοση, χωρίς προβλήματα.

Σύμφωνα με την Google, η έκδοση αυτή είναι πιο σταθερή και σε πολλές περιπτώσεις εμφανίζει αυξημένη ταχύτητα με το παρελθόν στην εκτέλεση ποικίλων online εργασιών. Πρακτικά, αυτό συμβαίνει επειδή το λογισμικό μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τις ρυθμίσεις του επεξεργαστή των μοντέρνων υπολογιστών.

Επιπρόσθετα, προσφέρει πιο ασφαλείς περιηγήσεις, μαζί με την εκμετάλλευση στοιχείων όπως τη λειτουργία High Entropy ASLR των Windows 8, παρέχοντας διευρυμένη προστασία από προσπάθειες exploitation από εξωτερικές κακόβουλες πηγές.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι δεν έχει καταστεί σαφές το αν οι 64bit εκδοχή θα είναι η default από εδώ και πέρα. Το σίγουρο είναι ότι τόσο η Google όσο και άλλοι δημιουργοί λογισμικού θα συνεχίσουν για πολύ καιρό ακόμα να υποστηρίζουν με αναβαθμίσεις και άλλα στοιχεία τις εκδόσεις 32bit των προγραμμάτων τους.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

Top

Show Buttons
Hide Buttons