Και σε άλλες συσκευές το Samsung Pay;

by Nikos Kaimakamis • On 06-11-2015 • AT 11:31 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

samsung-pay-galaxy-s6-edge-plus

Το Samsung Pay φαίνεται πως είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για την κορεάτικη εταιρεία, η οποία εμφανίζεται διατεθειμένη να επεκτείνει την χρήση του και σε άλλες συσκευές. 

Στα τέλη του Σεπτέμβρη, το Samsung Pay έκανε το επίσημο λανσάρισμά του στις ΗΠΑ, με τη διαθεσιμότητά του να είναι μέχρι στιγμής περιορισμένη σε μερικές μόνο συσκευές της Samsung. Αξίζει στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι το Samsung Pay χρησιμοποιεί τόσο την τεχνολογία NFC (Near Field Communication), αλλά και το ΜST (Magnetic Secure Transaction).

Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά από τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες ανέπαφων συναλλαγών, όπως είναι το Apple Pay. Πληροφορίες από το στρατόπεδο της Samsung μιλούν για πιθανή επέκταση της χρήσης του Samsung Pay και σε άλλες συσκευές, χωρίς, φυσικά να διευκρινίζεται το χρονοδιάγραμμα για κάτι τέτοιο.

Δεν πρέπει, από την άλλη μεριά να ξεχνούμε ότι η Samsung ψάχνει να βρει εκείνο τον κομβικό παράγοντα που θα την κάνει να αναλάβει και πάλι την κυριαρχία στην mobile αγορά και δεν θα ήταν υπερβολικό να περιμένει να συμβεί κάτι τέτοιο μέσω του Samsung Pay.

Στην Κορέα πάντως, το Samsung Pay, το οποίο έχει λανσαριστεί τον Οκτώβριο, έχει ήδη 1 εκατομμύριο συνδρομητές και έχει ήδη διαχειριστεί συναλλαγές ύψους 88 εκατομμυρίων δολαρίων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τεχνολογίες που θα δούμε σε 50 χρόνια στην Ελλάδα.

  2. Να ρωτήσω γιατί όλο λέμε λέμε, τι παραπάνω κάνει το apple pay και το Samsung pay από μια συσκευή με nfc και wallet που έχω εγώ με wp? Κάντε ένα αφιέρωμα στις ανέπαφες συναλλαγές με κάρτα ή κινητό παρακαλώ

  3. Α και για να μην αγοράζουμε αδίκως. Τι μηχάνημα πρέπει να έχει το μαγαζί για να δέχεται τέτοιες πληρωμές. Οι τράπεζες τους το παρέχουν;

    Να αγοράσουμε δηλαδή κάτι επειδή θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε κιόλας

Top

Show Buttons
Hide Buttons