Και όμως, ακόμα παρουσιάζονται νέα Windows 10 Phones

by Nikos Kaimakamis • On 27-12-2017 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

H Wileyfox ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του μοντέλου Pro, το οποίο και θα έχει λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile, στις 4 Δεκεμβρίου. 

Η Wileyfox ακολουθεί διαφορετική πορεία από την ίδια τη Microsoft, καθώς επιλέγει να φέρει τελικά στην αγορά το Wileyfox Pro, το οποίο είχε παρουσιάσει αρχικά στην έκθεση IFA 2017, αλλά τότε δεν είχε ξεκαθαρίσει εάν θα το λανσάρει τελικά στην αγορά. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Wileyfox Pro δεν είναι τέτοια που να εντυπωσιάζουν, αλλά η εταιρεία αυτή ασχολείται με low end προτάσεις σε προσιτό φάσμα τιμών.

Ο επεξεργαστής του Wileyfox Pro είναι ο Qualcomm Snapdragon 210, με μνήμη RAM 2 GB και εσωτερική αποθηκευτικό χώρο στα 16 GB. Η κάμερα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου είναι στα 8 Megapixel, ενώ εκείνη στο εμπρός μέρος είναι στα 2 Megapixel. Αναμφίβολα, δεν πρόκειται για επιδόσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά αυτή η πρόταση έχει τη δική αξία, καθώς δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα προτάσεις στο οικοσύστημα των Windows 10 Mobile.

H Wileyfox έχει στην γκάμα της κυρίως προσιτές Android προτάσεις, ενώ τώρα αποφάσισε να μπει και στο πεδίο των Windows 10 Mobile, αν και κάπως καθυστερημένα, σύμφωνα με τους αναλυτές. Το Wileyfox Pro είναι διαθέσιμο από τις 4 Δεκεμβρίου και έπειτα μέσα από το Amazon.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons