Και έκδοση Active για το Samsung Galaxy S8

by Nikos Kaimakamis • On 24-07-2017 • AT 10:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Samsung Galaxy S8 Active είναι μία έκδοση για όλους τους φίλους της περιπέτειας, με ενισχυμένο πλαίσιο για αντοχή στις κακουχίες.

Το Samsung Galaxy S8 Active δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα, αλλά διέρρευσαν φωτογραφίες του, μαζί με πληροφορίες για τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τα όσα έχουν κάνει την εμφάνισή τους μέχρι σήμερα στη σχετική διαδικτυακή φημολογία, το Samsung Galaxy S8 Active θα μοιράζεται τα περισσότερα τεχνολογικά στοιχεία του με το απλό μοντέλο, χωρίς διαφορές στον επεξεργαστή, τη μνήμη RAM, την κάμερα και την οθόνη.

Διαφορές θα υπάρχουν στα στοιχεία ενίσχυσης του πλαισίου, έτσι ώστε το Samsung Galaxy S8 Active να είναι περισσότερο ανθεκτικό στις πτώσεις και τα χτυπήματα, ενώ μεγαλύτερη θα είναι και η χωρητικότητα της μπαταρίας του, η οποία εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 4000 mAh. Θα υπάρχει ακόμα θύρα σύνδεσης USB Type C και βύσμα για ακουστικά 3.5 χιλιοστών. Το συνολικό πάχος, λόγω των ενισχύσεων του πλαισίου, αναμένεται να είναι το διπλάσιο σε σχέση με το απλό μοντέλο.

Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα της οικογένειας Active, εδώ δεν υπάρχει ένα Active Key, το οποίο να μπορεί να προγραμματίσει ο κάτοχός του για την εκτέλεση μίας λειτουργίας της επιλογής του, καθώς θα υπάρχει ειδικό πλήκτρο για τον ψηφιακό βοηθό Bixby. Το λειτουργικό σύστημα του Samsung Galaxy S8 Active θα είναι το Android 7.0 Nougat.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons