Κ.Καραμανλή και ΔΕΘ

by Stefanos Kofopoulos • On 11-09-2005 • AT 6:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

thessaloniki-international-exhibition-2005

  news.ert.gr

   Προσηλωμένος στο δύσκολο δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης, ο οποίος θα έχει πρώτους παραλήπτες τους κοινωνικά ασθενέστερους εμφανίσθηκε ο πρωθυπουργός, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ. ” Οι δεσμεύσεις μας ισχύσουν αλλά έχουν ορίζοντα τετραετίας” ξεκαθάρισε ο Κ. Καραμανλής υπογραμμίζοντας ότι “κοινωνική πολιτική δεν γίνεται με λόγια ή δανεικά”. Για το επίδομα θέρμανσης δήλωσε ότι “η δημοσιονομική πραγματικότητα δεν αφήνει τέτοια περιθώρια” στέλνοντας σαφές μήνυμα σε κεινους που κάνουν πολιτική στα λόγια. “Η κυβέρνηση αφήνει τον εύκολο λαϊκισμό σε πολιτικούς που επιδίδονται σε αυτό το σπορ” είπε χαρακτηριστικά. […]

  news.in.gr

   «Οι δυσχερείς δημοσιονομικές συνθήκες που ξέρουμε όλοι, δεν μας αφήνουν περιθώρια για τη χορήγηση επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης», ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ.

   Η ρητή απάντηση του κ. Καραμανλή έδωσε τέλος στα σενάρια που τροφοδοτήθηκαν εν μέρει και από τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο παροχής του επιδόματος στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, λαμβάνοντας όμως υπόψη τις αντοχές του προϋπολογισμού».

   Ερωτηθείς για την άρση της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ τόνισε πως θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές για τους νεοπροσλαμβανόμενους χωρίς να θιγούν τα δικαιώματα των παλαιών υπαλλήλων και επεσήμανε πως ο ρόλος του ΑΣΕΠ δεν αλλάζει.

   Ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε πως σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή νέο νομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ, στο οποίο θα υπάρξουν αλλαγές που έχουν να κάνουν με τα επιχειρηματικά τους σχέδια, τις αμοιβές και προνόμια της διοίκησης, αλλά και το καθεστώς των νεοπροσλαμβανομένων στο προηγούμενο του ΟΤΕ. […]

  naftemporiki.gr

   ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ «Παραγωγικότητα- Ποιότητα- Ανταγωνιστικότητα» επενδύει η κυβέρνηση και στόχος της οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής είναι να καταστούν ανταγωνιστικά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας, τόνισε από το βήμα των εγκαινίων της 70ής ΔΕΘ ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

   Αναφερόμενος στη Βόρεια Ελλάδα ο πρωθυπουργός, επισήμανε ότι μέχρι τα τέλη του έτους θα είναι έτοιμο το Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης για τις τρεις περιφέρειες της περιοχής, το οποίο ορίζει ως πυλώνες της αναπτυξιακής προοπτικής τους την Τεχνολογία, την Καινοτομία και την Ανταγωνιστικότητα.

   Παράλληλα τόνισε ότι το μέλλον ανήκει στην περιφέρεια και η κυβέρνηση προχωρά στο δρόμο των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων για μια καλύτερη ζωή για όλους τους Eλληνες.[…]

DUH!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons