Αντίο Joojoo / CrunchPad, ήταν ωραία αν και δεν σε γνωρίσαμε

by Stefanos Kofopoulos • On 11-11-2010 • AT 9:57 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Αντίο Joojoo / CrunchPad, ήταν ωραία αν και δεν σε γνωρίσαμε

Το δράμα με την ιστορία του CrunchPad που έγινε Joojoo και το όνειρο του Michael Arrington που κατέληξε στα δικαστήρια, ολοκληρώνεται με το project και το προϊόν στον κάδο τον αχρήστων. Επίσημα πλέον το Joojoo αποτελεί παρελθόν για την Fusion Garage, την εταιρεία που το κατασκεύαζε και κατάφερε να πουλήσει λιγότερα από 100 κομμάτια. Η ιδέα του φθηνού linux tablet για web και μόνο χρήση τελικά δεν πέτυχε για πολλούς και διάφορους λόγους, τουλάχιστον όχι με το linux και τις τιμές του hardware που είχε επιλεχθεί τότε. Η Fusion Garage ήδη ετοιμάζει νέα tablets βασισμένα στο Android. Για να δούμε.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για την ακρίβεια το Joojoo ενδιαφέρθηκαν να το αγοράσουν 90 άνθρωποι μέσω προ-παπαραγγελίας… δεν τα πούλησαν καν

  2. Για πειραματισμό πήδηξα πριν λίγες μέρες στο cheap-android-tablet-bandwagon αγοράζοντας από ebay ένα first-generation Eken M001… 28ευρώ (ναι, 28 κ δωρεάν μεταφορικά).

    Δεν το έχω στα χέρια μου ακόμη, αλλά βλέπω ότι το community είναι πολύ ενεργό και μεγαλώνει. Με ~120ευρώ παίρνει κανείς και HD playback, hdmi-out…

  3. 28e μονο απο που ακριβως το πηρες?? πες μας και μας αν ισχυει ακομα να παραγγειλουμ…

  4. περνώντας οι μέρες, φαίνεται ότι την πάτησα και πρόκειται για απατεωνιά το συγκεκριμένο $39 tablet (ebay seller: aizhong669)

Top

Show Buttons
Hide Buttons