Ο Joe Hewitt δεν συμπαθεί το Android και το φωνάζει

by Stefanos Kofopoulos • On 27-08-2010 • AT 11:35 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία

Ο Joe Hewitt δεν συμπαθεί το Android και το φωνάζει

Όταν το όνομα σου είναι Joe Hewitt, η γνώμη σου έχει ειδικό βάρος γιατί είσαι ο άνθρωπος που έφτιαξες το Facebook application ενώ παράλληλα είναι ο ίδιος που παράτησες το project γιατί δεν συμπαθείς καθόλου τις διαδικασίες της Apple. Με εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες και ένα application στα χέρια όλων αυτών, μέχρι πρόσφατα ο Hewitt γνώριζε τι σημαίνει λεπτομέρεια και απόδοση στα mobile apps.

Η αλλαγή από το iOS στο Android δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον Hewitt. Τελευταία στο twitter είναι πολύ εκδηλωτικός σχετικά με τις απόψεις του για το λειτουργικό και τον τρόπο που οι developers το χρησιμοποιούν για να φτιάξουν Android apps. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Android tools are horrendous, OS is hideous, but the absence of big brother telling me what to do gives it a slight edge” αλλά και “The more I work with Android the more it reminds me of Windows…as in, it’s really flexible, agnostic, and developer-friendly, but also really sloppily designed”.

Μπορεί ο Joe Hewitt να είναι από τους ανθρώπους που συνεχώς γκρινιάζουν ή από τους ανθρώπους που ποτέ δεν μένουν ικανοποιημένοι με τίποτα. Σημασία έχει ότι στα tweets του δεν αναφέρει ότι το Android είναι καλό αλλά θα έπρεπε να… Αντιθέτως λέει ότι το Android χρειάζεται να ωριμάσει αρκετά και έχει δρόμο ακόμα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αντιθέτως λέει ότι το Android χρειάζεται να ωριμάσει αρκετά και έχει δρόμο ακόμα.

    Ουσιαστικά δεν μας λέει κάτι καινούριο. Μπορεί να μην ασχολούμαι προς το παρών με τον προγραμματισμό αλλά αν συγκρίνουμε το λειτουργικό σύστημα και μόνο με τα υπόλοιπα μπορούμε να δούμε ότι το Android είναι ακόμα σε ανάπτυξη. Υστερεί σε αρκετούς τομείς, κυρίως στα Applications, ενώ χρειάζεται ακόμα χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί. Δεν λέω ότι είναι άθλιο λειτουργικό απλά δεν είναι ακόμα αυτό που έπρεπε να είναι!

Top

Show Buttons
Hide Buttons