Ο Jerry Yang φεύγει από το Yahoo! για πάντα

by Stefanos Kofopoulos • On 18-01-2012 • AT 12:28 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Ο Jerry Yang φεύγει από το Yahoo! για πάντα

Τέλος εποχής για τον Jerry Yang στο Yahoo! μετά από 17 ολόκληρα χρόνια παραμονής στην εταιρεία. Ο Jerry Yang ήταν ένας από τους ιδρυτές του Yahoo! που έγινε ιδιαίτερα γνωστός τα τελευταία χρόνια ως το άτομο που δεν κατάφερε να φέρει το Yahoo! στον ίσιο δρόμο αφού ανέλαβε CEO αλλά και ως η αιτία που η προσφοράς εξαγοράς του Yahoo! από την Microsoft απέτυχε. Τώρα παραιτείται ή αναγκάζεται σε αποχώρηση με ένα γράμμα που εξηγεί ότι έφτασε η ώρα να ασχοληθεί με άλλα πράγματα στην ζωή. Μένει να δούμε την διακύμανση της τιμής της μετοχής του Yahoo! και φυσικά πως η νέα διοίκηση θα καταφέρει να φέρει την άνοιξη στα οικονομικά του Yahoo! ή την Microsoft ένα βήμα πιο κοντά στην εξαγορά του Yahoo!.

My time at Yahoo!, from its founding to the present, has encompassed some of the most exciting and rewarding experiences of my life. However, the time has come for me to pursue other interests outside of Yahoo! As I leave the company I co-founded nearly 17 years ago, I am enthusiastic about the appointment of Scott Thompson as Chief Executive Officer and his ability, along with the entire Yahoo! leadership team, to guide Yahoo! into an exciting and successful future

photo by rex features

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν σκεφτείς πως πριν 2-3 μήνες ο Ballmer δήλωσε πως είχαν την τύχη με το μέρος τους και ευτυχώς που δεν έγινει η εξαγορά, ο Yang στην ούσια “δούλεψε” τότε για το καλό της MS.

    Και με τα λεφτά που έδινε τότε η MS, τώρα πήρε το Skype και παίρνει και Nokia και Yahoo! (και RIM) και μάλλον περισσεύουν και λίγα (αν φυσικά κάποιες από τις φημολογούμενες εξαγορές πραγματοποιηθούν τελικά).

Top

Show Buttons
Hide Buttons