Δωρεάν ημερίδα Enterprise Java από το Java Hellenic User Group

by Stefanos Kofopoulos • On 02-10-2007 • AT 11:10 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Java Hellenic User Group tech day

Το Java Hellenic User Group με την ευγενική χορηγία της Trasys σας προσκαλεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Holiday Inn (Μιχαλακοπούλου 50,11528) και ώρα 10.30 π.μ σε ημερίδα με θέματα γύρω από την Enterprise Java και όχι μόνο. Μπορείτε να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή μέσα από την εφαρμογή εγγραφής του JHUG, εδώ. Για τυχόν απορίες ή πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email εδώ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες για Improving Code Quality, Terracotta: Open Source Network-Attached Memory and JVM-level Clustering, NetBeans 6.0 – The Only IDE You Need κλπ.

[Thanks happy drops]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έλα ρε γμτ…
  Αμάν με αυτή την Αθήνα σας, που να κατεβαίνουμε.
  Πότε θα καταλάβει επιτέλους η SUN πως το παιχνίδι με την Java θα παιχτεί στα Γιάννενα, την Greek Silicon Valey?!

  :)

 2. Δεν είναι από την SUN ρε σύ. Δεν είδα πουθενά το όνομα της εκτός και αν έχει σχέση με την εταιρεία που είναι sponsor. Κατέβα Αθήνα ρε, 6 ώρες είναι με το ΚΤΕΛ.. ή κάπου τόσο αν θυμάμαι καλά.

 3. Τα παράπονα σας εδώ ή εδώ

 4. Το σεμινάριο ξεκινάει 10:30.

  Επειδή δεν έχω ιδέα από Αθήνα, και επειδή δεν πρόκειται να μπω σε ταξί εκτός και αν έχουν καταστραφεί από κάποια φονική τρομακτική καταστροφή όλα τα υπόλοιπα οχήματα, πρέπει να έρθω τουλάχιστον καμιά ώρα νωρίτερα. Δεδομένου πως δεν έχω κάποιον να κοιμηθώ στην Αθήνα, και πως το ΚΤΕΛ κάνει 6 ώρες, πρέπει να φύγω από εδώ Παρασκευή 03:30 το βράδυ. ΚΤΕΛ δεν υπάρχει τέτοια ώρα, το τελευταίο είναι 24:00 το βράδυ.

  Οπότε η μόνη λύση που έχω είναι να πάρω το ΚΤΕΛ των 24:00, να φτάσω εκεί 6:00 το πρωί και να κόβω βόλτες στην Αθήνα μέχρι τις 10:30.

  Χμ, μάλλον δεν θα έρθω…

 5. Και μάλλον δεν έχει καμία σχέση με SUN, όντως…

  Απλά ήταν πιο ωραίο το σχόλιο μου με την SUN. ;)

Top

Show Buttons
Hide Buttons