Το iPhone και το Matrix στο μυαλό κάποιου Ιάπωνα [VIDEO]

by Stefanos Kofopoulos • On 10-01-2013 • AT 9:07 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Το iPhone και το Matrix στο μυαλό κάποιου Ιάπωνα [VIDEO]

Θυμάστε την σκηνή στο Matrix όπου ο Neo βγάζει το θρυλικό για την εποχή του Nokia 7110 και απαντάει στο τηλέφωνο χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση; Από κάτι τέτοιο πρέπει να εμπνεύστηκε ο πολυμήχανος και ταλαντούχος Ιάπωνας του βίντεο που ακολουθεί. Μόνο που αντί για Nokia χρησιμοποίησε το iPhone.

Μηχανισμός που θυμίζει κάτι μεταξύ της κίνησης του Neo, του Spiderman και μερικών ακόμα superhero που δεν έχει σημασία να αναφέρουμε. Η εφεύρεση και κατασκευή του κυρίου είναι τόσο έξυπνη και διασκεδαστική όσο και το βίντεο που ακολουθεί. Γεμάτο γκάφες, καλλιτεχνική διάθεση και ατυχήματα με το iPhone να τα λέει με το πάτωμα, η ιδέα της άμεσης απάντησης σε κάθε τηλέφωνο είναι εθιστική.

Για αυτό άλλωστε υπάρχουν τα ακουστικά και τα Bluetooth headset για το iPhone. Για τον Ιάπωνα βέβαια δεν έχει απολύτως καμία σημασία γιατί με Bluetooth δεν θα μπορούσε να κάνει καμία από τις κινήσεις και φιγούρες του. Τα συμπεράσματα για την ιδέα και την κατασκευή δικά σας.

Το βίντεο πάντως μετράει πάνω από 265.000 views σε μία μόλις ημέρα. Μάλλον το χιούμορ, το iPhone και η τρέλα πιάνουν στο YouTube. Το μόνο που λείπει είναι ο Μορφέας για να απαντήσει στο τηλέφωνο, μους μους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεκάθαρη αναφορά σε Taxi Driver και καμία σχέση με το Matrix.. Βλέπε σκηνή De Niro με κάμψεις, δοκιμές με βραχίωνες και “Are you talking to me?” Κεφάτο και έξυπνο!

    • Ναι σε εκείνο το σημείο δεν είναι Matrix

  2. @TITANAS

    Σε κανένα σημείο δεν είναι Matrix..Σε ποιό σημείο είδες την ομοιότητα;
    Taxi driver all the way.

  3. Το κινητό του Neo ήταν το 8110. Έτυχε εκείνη την εποχή (1999) να έχω την ίδια συσκευή (η πρώτη μου). Βγάζοντας το απ’ την τσέπη μου (με ύφος 10 Neo), κατά την έξοδο απ’ την αίθουσα, απόλαυσα τα μουρμουρητά και τα πνιχτά επιφωνήματα θαυμασμού των σαστισμένων συν-θεατών μου! :P

  4. Μόνο που αυτό είναι κινέζικο iphone. Προσέξτε τις λυχνίες δίπλα από το home button

Top

Show Buttons
Hide Buttons