Το iTunes επεκτείνεται σε 119 χώρες, Ρωσία και Τουρκία στην νέα αγορά

by Stefanos Kofopoulos • On 04-12-2012 • AT 12:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το iTunes επεκτείνεται σε 119 χωρές, Ρωσία και Τουρκία στην νέα αγορά

Εξελίξεις στον κόσμο του iTunes λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία της νέα έκδοσης iTunes 11 για PC και Mac. Η Apple ανακοίνωσε ότι το iTunes είναι διαθέσιμο σε συνολικά 119 χώρες με σχεδόν 50% αύξηση στον αριθμό των χωρών που υποστηρίζουν πλέον την πλατφόρμα.

Ρωσια και Τουρκια στο iTunes

Οι νέες χώρες που προστίθενται στον κατάλογο του iTunes φτάνουν τις 56 με τεράστιες αγορές όπως αυτές της Ρωσίας και της Τουρκίας. Το νέο iTunes θα διαθέτει μεγάλο μέρος του καταλόγου του σε τοπικούς σταρ πέρα από τα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Νέα αγορά αποτελεί και αυτή της Ινδίας και Νότιας Αφρικής με την Apple να επεκτείνει τον κατάλογο της και εκεί.

Ίσως το σημαντικότερο νέο από την είδηση της εξάπλωσης του iTunes σε 119 χώρες είναι ότι η Apple κατάφερε να πείσει και να τα βρει με την μουσική βιομηχανία ώστε να διπλασιάσει τον κατάλογο της λίγο πριν το τέλος του 2012 και με το iPhone 5 στην αγορά. Η παρουσία σε τόσο μεγάλο αγοραστικό κοινό σημαίνει πολλά για την Apple αλλά και τον ανταγωνισμό από Amazon και Google.

Αν δεν έχετε κατεβάσει το νέο iTunes 11 καλά θα κάνετε να το δοκιμάσετε άμεσα. Λύνει πολλά από τα προβλήματα του παρελθόντος, είναι σημαντικό πιο γρήγορο και συνεργάζεται με το iCloud καλύτερα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons