Μια περίεργη μέρα!

by Stefanos Kofopoulos • On 30-06-2006 • AT 7:17 pm • 10 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

cancer cell brain

Η ζέστη και υπερβολικός φόρτος εργασίας σήμερα στο γραφείο είχαν ως αποτέλεσμα μια βαρετή μέρα. Αποφάσισα να σερφάρω εδώ και εκεί αλλά το κέφι μου δεν έφτιαξε. Έμαθα για τον θάνατο κάποιου (άγνωστου σε μένα), ακολούθησε συζήτηση με συνάδελφο που γνωρίζε τον εκληπόντα και μια ώρα μετά ο ίδιος συνάδελφος αναχώρησε για την κηδεία. Αιτία θανάτου: καρκίνος.

Η ώρα πέρασε και πριν από λίγο τελείωσε το έκτακτο meeting στο οποίο η συμμετοχή ήταν υποχρεωτική αλλά το θέμα άγνωστο. Το HR από την Αμερική ενημέρωσε την ομάδα IT ότι κάποιος συνάδελφος μας αλλάζει φίλο και από την επόμενη Τετάρτη θα πρέπει να χρησιμοποιούμε το όνομα Jessica στις μελλοντικές αναφορές στο πρόσωπο του/της.

Διάολε, είναι μια περίεργη μέρα!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. αλλάζει φίλο ή φύλλο;

 2. ναι έκανες ένα λαθάκι εκεί Τιτάνα αλλά οφείλεται στην μέρα μάλλον…

  τελικά σήμερα έζησες έναν παλαβό τρελό κόσμο λες και βγήκε απο ταινία..

  εδώ τα ίδια…νιώθω περίεργα λόγω κουφόβρασης

 3. @jimmy_s: γίνεται γυναίκα

  @skoumas: που είναι το λαθάκι;

 4. Αλλάζει φύλο… όχι με 2 λλ… Εδώ είναι το λαθάκι…

 5. mmm…i oli fasi einai weird kai kolisame sto spelling mistake…

  Titanas exeis commited readers blepo..:)

 6. Θέλεις να γίνεις ο brand manager του pestaola.gr;

 7. who?

 8. Εσύ!

 9. Απλώς δεν είναι τίποτα παράξενο για μας… Πρώτη φορά ακούτε για αλλαγή φύλλου;Εντάξει συμφωνώ πως είναι κάπως σοκαριστικό την πρώτη φορά… Όσο για τον θάνατο από καρκίνο… Εϊναι σοκαριστικό όταν χάνεις κάποιον δικό σου. Σε σκοτώνει ο εγωισμός σου πως σε άφησε και σου λείπει. Τον θες για πάντα δίπλα σου… Η δικιά μου θεώρηση της ζωής λέει πως ας φύγω πριν τις μεγάλες λύπες της ζωής μου και πριν από αυτούς που αγαπώ . Θα σταματήσω να βαραίνω την γη και να βοηθάω στον βιασμό της φύσης. Αν κάποιος με μισεί η με αγαπά ας με σκοτώσει … Αρκεί να μην αποτύχει. Μετά δε θα με νοιάζει τίποτα. Άρα μάλλον το πιο σημαντικό από όλα ήταν το ορθογραφικό…
  Κανείς τώρα δεν ξέρει αν τα λέω σοβαρά ή αστειεύομαι :)

 10. @karpidis: simfono, asxeta an ta les sobara i oxi.

  @Titanas: den ksero akribos ti offer kaneis, but i need to pass my friend. Sorry to busy with present work (12 hours a day) to do any more. i have no time to update my own blog. :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons