Παρασκευή επιτέλους [Friday Beer O’clock baby!]

by Stefanos Kofopoulos • On 26-10-2007 • AT 1:58 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

beer oclock

Είναι ελάχιστες φορές που εύχομαι να έρθει η Παρασκευή γιατί αυτό σημαίνει ότι το Σαββατοκύριακο είναι μόλις μερικές ώρες μακρυά. Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που ενώ δεν έχει συμβεί τίποτα τρομερό, κουραστικό ή κακό, κυριαρχεί ένα αίσθημα κόπωσης και κορεσμού. Συμβαίνουν τόσα πολλά, ο χρόνος τρέχει, οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται, οι καλές στιγμές επίσης αλλά ταυτόχρονα η μέρα παραμένει σταθερά με 24 μόνο ώρες και οργανισμός χρειάζεται αναγκαστικά ύπνο.

Η καφεϊνη βοηθάει προσωρινά μόνο και σίγουρα δεν αποτελεί λύση. Ο κακής ποιότητας ύπνος είναι καταστροφικός και η ανάγκη για ιεράρχηση προτάσεων και υποχρεώσεων κρίνεται απαραίτητη. Μιλάμε για time and tasks management. Αν έμαθα κάτι τις τελευταίες εβδομάδες είναι το εξής:

Ποτέ, μην κάνετε κάτι όσο απλό, συνηθισμένο και εύκολο φαίνεται, αν η εξάντληση και η κούραση είναι συνώνυμα της προσωπικότητας σας. Αυτό περιλαμβάνει από sex μέχρι format σε σκληρό δίσκο encrypted με EFS!

Titanas
Happy blogging!

[pic and motto via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δευτερα κατι εχω, την Τριτη δεν αντεχω, Τεταρτη πως βαριεμαι, την Πεμπτη δεν κρατιεμαι, Παρασκευη πρωι νανανανανα… Απ’ ολες τις ημερες η Κυριακη μ’αρεσει …

  2. εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε αργία σήμερα οπότε από σήμερα ξεκούραση!!! Ζήτω το τριήμερο!!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons