Ισχυρή ζήτηση καταγράφει η Huawei για τα P9 και P9 Plus

by George Polyzos • On 02-07-2016 • AT 9:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Huawei-P9-01

H Huawei ανακοίνωσε ότι τα smartphones P9 και P9 Plus, οι νέες ναυαρχίδες της εταιρείας, έχουν πετύχει πρωτοφανείς παγκόσμιες πωλήσεις από τις 6 Απριλίου 2016, ημέρα επίσημης παρουσίασής τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας οι παγκόσμιες αποστολές του P9 και του P9 Plus έχουν υπερβεί τα 2,6 εκατομμύρια μέσα στις έξι μόλις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας τους, αφού σημειώνονται τεράστιες πωλήσεις στην Κίνα, στη Γαλλία, στη Φινλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Το P9 κατάφερε να γίνει αμέσως ένα δημοφιλές προϊόν, αφού οι πωλήσεις του είναι 130% υψηλότερες από αυτές του P8 στις διεθνείς αγορές. Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα συνέβαλαν στην αύξηση του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς της Huawei στο 8,5%, γεγονός που εδραίωσε την εταιρεία στην τρίτη θέση στον κλάδο των συσκευών κινητής τηλεφωνίας.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2016, η Huawei απέστειλε 28,3 εκατομμύρια τεμάχια διεθνώς, ποσό που αντιστοιχεί σε 64% αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Η Huawei συνεργάστηκε με τη Leica για να δημιουργήσει τη διπλή κάμερα των P9 και P9 Plus, έχοντας ως αποτέλεσμα αισθητικά εκπληκτικές συσκευές οι οποίες προσφέρουν αληθινές έγχρωμες εικόνες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons