Ίσως το Samsung Galaxy Note 8 ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα

by George Polyzos • On 13-07-2017 • AT 12:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Samsung Galaxy Note 8 ενδέχεται να παρουσιαστεί στο παγκόσμιο κοινό στα τέλη του επόμενου μήνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την κορεατική χερσόνησο.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της Samsung στην κορεατική εφημερίδα The Investor το Note 8 θα παρουσιαστεί επίσημα τον Αύγουστο, σε ειδικό event που θα διοργανωθεί για το σκοπό αυτό στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα, η κορεατική ιστοσελίδα The Bell αναφέρει συγκεκριμένα την ημερομηνία της 23ης Αυγούστου, κάτι που ωστόσο δεν επαληθεύεται από τις δηλώσεις του στελέχους της Samsung στην εφημερίδα The Investor.

Οι παραπάνω αναφορές έρχονται σε αντίθεση με πρόσφατες διαρροές που θέλουν το νέο phablet της κορεατικής εταιρείας να λανσάρεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο και οι δύο εκδοχές να ισχύουν, δηλαδή η συσκευή να ανακοινωθεί κάποια στιγμή εντός του Αυγούστου και να διατεθεί στην αγορά τον Σεπτέμβριο.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι το πολύπαθο Note 7 είχε ανακοινωθεί πέρυσι στις 2 Αυγούστου για να ξεκινήσει την (σύντομη) εμπορική του πορεία στις 19 Αυγούστου. Γενικώς, προβλέπεται ότι έρχεται ένα αρκετά «θερμό» φθινόπωρο αφού πέρα από το Galaxy Note 8 αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους τόσο η επόμενη τριπλέτα συσκευών της Apple όσο και η επόμενη γενιά της σειράς Pixel της Google.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons