Ίσως το Apple iPhone 8 να μην είναι τόσο ακριβό όσο είχε αρχικά υπολογιστεί

by George Polyzos • On 05-04-2017 • AT 1:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Εδώ και καιρό έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι το «επετειακό» iPhone της Apple, με την OLED οθόνη και όλες τις υπόλοιπες καινοτομίες, θα κοστίζει στη βασική του έκδοση πάνω από 1000 δολάρια.

Ωστόσο, μία νέα εκτίμηση της UBS αλλάζει ελαφρώς τα δεδομένα υποστηρίζοντας ότι το καρτελάκι με την τιμή στο ράφι, μπροστά από το εξελιγμένο iPhone, «δεν θα έχει τέσσερα ψηφία». Η έκθεση της UBS υποστηρίζει ότι η συσκευή θα παραμένει πολύ ακριβή αλλά θα παραμένει ανταγωνιστική σε επίπεδο τιμής.

Πιο αναλυτικά, η UBS υποστηρίζει ότι η εργοστασιακή τιμή του iPhone 8 στην έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 64GB θα είναι περίπου 70-90 δολάρια ακριβότερη σε σχέση με την αντίστοιχη τιμή του iPhone 7 Plus. Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε μία τιμή λιανικής περί τα 850 με 900 δολάρια. Η UBS θεωρεί πιο πιθανή την τιμή των 870 δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το νέο Galaxy S8 της Samsung κοστίζει 720 δολάρια ενώ το μεγαλύτερο Galaxy S8+ κοστίζει 850 δολάρια.

Επιπλέον, αναλυτές της τεχνολογικής αγοράς θεωρούν ότι το iPhone 8 (iPhone Edition ή iPhone X είναι ονομασίες που επίσης έχουν ακουστεί) θα έρθει με οθόνη σημαντικά μικρότερη από την οθόνη του Galaxy S8, που είναι στις 5,8 ίντσες. Παρόλα αυτά η τιμή της συσκευής θα είναι άμεσα συγκρίσιμη με τα κορυφαία ανταγωνιστικά μοντέλα της κορεατικής εταιρείας.

Σε αντίθεση με τη Samsung, οι φήμες θέλουν επίσης την Apple να εξοπλίζει το κορυφαίο μοντέλο της για το 2017 με 3D κάμερα και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος ενσωματωμένο στην οθόνη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons