«Ιστορίες δορυφόρου» τον Μάρτιο στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

by George Polyzos • On 12-03-2015 • AT 4:44 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Άποψη μακέτας Δορυφορικών Επικοινωνιών, Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

Την ιδιαίτερη σημασία των δορυφόρων στις τηλεπικοινωνίες και την εξέλιξη της τεχνολογίας θα προβάλλει το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, κατά το διήμερο14 και 15 Μαρτίου 2015.

Πιο συγκεκριμένα, τα παραπάνω θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα παιδιά που θα συμμετέχουν στις 14 και 15 Μαρτίου 2015 στο μουσειοπαιδαγωγικό οικογενειακό πρόγραμμα «Ιστορίες Δορυφόρου», του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ.

Με αφορμή την εντυπωσιακή μακέτα δορυφόρου που υπάρχει στο μουσείο, παιδιά και οι γονείς θα μάθουν πως πραγματοποιούνται οι δορυφορικές επικοινωνίες, θα παρακολουθήσουν τη διαδικασία εκτόξευσης του δορυφόρου, θα μάθουν πώς το σήμα φτάνει από το δορυφορικό πιάτο μέχρι το σπίτι μας, ενώ ταυτόχρονα θα ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο ο δορυφόρος διευκολύνει τη ζωή και την επικοινωνία μας.

Τέλος, με τη βοήθεια μουσειοπαιδαγωγού και εικαστικού τα παιδιά θα χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που θα έχουν αποκομίσει για να δημιουργήσουν τη δική τους μακέτα δορυφόρου.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210 6201899 και 210 6201999 ή να επισκεφθούν το www.ote.gr/mouseio.

[Δ.Τ. ΟΤΕ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons