Έργα στον ΗΣΑΠ, αλλαγές στα δρομολόγια ηλεκτρικού

by Stefanos Kofopoulos • On 17-01-2009 • AT 4:27 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

isap trains

Δυσάρεστα νέα για όσους χρησιμοποιούν τους συρμούς του ΗΣΑΠ για δουλειά και διασκέδαση καθημερινά. Ο ηλεκτρικός θα αλλάξει το πρόγραμμα του σήμερα Σάββατο 17 και άυριο Κυριακή 18 Ιανουαρίου λόγω εργασιών. Μην προσπαθήσετε να πάτε σε Πετράλωνα, Θησείο και Μοναστηράκι γιατί θα βρείτε τις πόρτες κλειστές και τα τρένα να μετακινούνται μεταξύ Πειραιά-Ταύρος και Ομόνοια-Κηφισιά μόνο.

Fast forward δύο εβδομάδες και υπομονή από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Μαρτίου 2009. Ο ΗΣΑΠ θα συνεχίσει τα έργα και παράλληλα θα μειώσει τα δρομολόγια για την ασφάλεια και το καλό όλων. Μιλώντας για καλό, αν όλα πάνε καλά και το έργο ολοκληρωθεί σωστά, η εγκατάσταση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής θα “προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, λιγότερο θόρυβο και περισσότερη ασφάλεια”.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα έχουν λεωφορεία για να κάνουν την σύνδεση αλλά η λύση δεν δουλεύει όσεες φορές και να το δοκίμασα. Η κίνηση δεν παίζεται και ο κόσμος που βγαίνει από τους συρμούς γεμίζουν το λεωφορείο στην στιγμή.

  2. Είναι έγκλημα να σταματάνε το Μετρό και ο Ηλεκτρικός έστω και για μία ώρα της ημέρας. Τα λεωφορία δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα. Ο καθένας με το οχημά του και η Αθήνα πάλι μπ**ρδέλο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons