Είναι άρρωστος ο Steve Jobs;

by Stefanos Kofopoulos • On 11-06-2008 • AT 12:02 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

steve jobs wwdc 2008 reuters

Τελικά, εκτός από την ανακοίνωση για το νέο iPhone 3G ο κόσμος ασχολείται και με την εμφάνιση του Steve Jobs στην σκηνη του WWDC 2008. Εμφανώς αδύνατος και με ελάχιστη σκηνική παρουσία η κατάσταση της υγείας του Jobs απασχόλεισε αρκετά, γιατί η παρουσία του στην Apple θεωρείται αναντικατάστατη.

Η επίσημη απάντηση της εταρείας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την υγεία του King Jobs, επιβεβαιώνει ότι όντως ο CEO της Apple ήταν και συνεχίζει να είναι άρρωστος. Ο ιός και τα αντιβιωτικά τον έχουν ταλαιπωρήσει αλλά ο ίδιος ήθελε να βρίσκεται στο WWDC 2008.

Οι φήμες πατάνε πάνω στην επιτυχημένη επέμβαση για την αφαίρεση ενός σπάνιου όγκου στο πάνγκρεας πριν από 4 χρόνια. Κάθε φορά που η εμφάνιση του Jobs είναι κάπως όλοι αναρωτιούνται γιατί. Ενδιαφέρον για την υγεία, ενδιαφέρον για την πορεία της Apple, ενδιαφέρον για την μετοχή της εταρείας του Cuppertino ή κάτι άλλο; Όπως και να έχει, περαστικά να είναι για να τον απολαύσουμε σε πολλές, μα πάρα πολλές ομιλίες στο μέλλον.

[via – image courtesy of reuters]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Titana, τι ειναι ο CEO, ποια ακριβως δουλεια κανει;

  2. CRiSss, CEO = Chief Executive Officer ή αλλιώς Διευθύνων Σύμβουλος

  3. εύχομαι να βελτιωθεί η υγεία του διότι τον θεωρώ ιδιαίτερα αξιόλογο και καινοτόμο άνθρωπο.
    ΥΓ Τιτάνα το απασχόλησε με “ε”

  4. Βρε καημένα fanboys θα πάθει τίποτα ο SJ (χτύπα ξύλο) και θα γίνει λαϊκό προσκύνημα. Μπροστά τα Mac Book Air, παραπίσω τα iphone και τελευταίοι οι G5.

    Ήμαρτον!!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons