Υπάρχει το iPhone Nano?

by Stefanos Kofopoulos • On 04-08-2008 • AT 1:18 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iPhone Nano mockup

Ναι, οι φήμες για το νέο iPhone Nano κυκλοφορούν καιρό αλλά μόλις πριν από μερικές μέρες βρήκε η βρώμα ότι αναμένεται στα Αγγλικά ράφια με την υποστήριξη της O2 και 150 λιρών από την τσέπη του καταναλωτή. Η φωτογραφία δεν είναι αληθινή αλλά καλύπτει πολύ καλά τις υποθέσεις και υποτιθέμενες προθέσεις της Apple το design. Μικρότερο iPhone με λιγότερες hardware δυνατότητες, παλιό design από iPod nano με GSM σωθικά ή κάτι πιο κοντά σε freeconomics μοντέλο με όλα τα ηλεκτρονικά της πρώτης γενιάς iPhone on board, εν μέρη ενεργοποιημένα και φυσικά τοποθετημένα σε single chip solution για μειωμένο κόστος και μικρότερο PCB άρα και μέγεθος συσκευής;

Η λύση single chip βολεύει ιδιαίτερα στην χαμηλή κατανάλωση ρεύματος αλλά και στην δυνατότητα της Apple να βγάλει λεφτά ενεργοποιώντας με ένα μικρό κόστος διάφορα χαρακτηριστικά του κινητού. Ένα iPhone Nano πρέπει να είναι ένα iPhone Nano με μικρό μέγεθος άρα και μικρή μπαταρία. Αν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές όλα αυτά θα συμβούν κάποια στιγμή προς το τέλος του χρόνου. Μέχρι τότε υπομονή για Σεπτέμβρη και το event της Apple.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ugh82, αν το design είναι παρόμοιο με αυτό του mockup

 2. iPhone nano χλωμό όσον αφορά το μέγεθος. Θεωρώ πιο πιθανό το nano να αναφέρεται σε χαρακτηριστικά παρά σε μέγεθος.

 3. Jimbo, σύμφωνω. Για αυτό ανέφερα και το single chip solution

 4. Μετά από λίγα χρόνια…
  “Το νέο iPhone 10 πλένει ρούχα(μόνο σε Apple πλυντήρια :P) και φτιάχνει καφέ( μονό nescafe διότι δεν συνεργάζεται με άλλες εταιρίες…)”

  Εκτός από την πλάκα..
  Δεν ξέρω τι γίνετε..πάντως τους έχω ικανούς για όλα…
  Τόσα έκαναν.Τώρα που βρήκαν την πατέντα..στο “Nano” θα κολλήσουν ??

Top

Show Buttons
Hide Buttons