Ήρθε το PS4 Remote Play με ένα update της Sony

by Nikos Kaimakamis • On 06-04-2016 • AT 1:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

PlayStation_4

H Sony αναβαθμίζει το PS4 με τη δυνατότητα του απομακρυσμένου gaming στο πλαίσιο του update 3.50 του λογισμικού της κονσόλας. 

Το PS4 Remote Play σας επιτρέπει να παίζετε games από την κονσόλα στον υπολογιστή σας, με μέγιστη ποιότητα εικόνας τα 720p. Η δυνατότητα προσφέρεται τόσο στα Windows PC όσο και σε Mac της Apple. Είναι απαραίτητο να συνδέεται το DualShock 4 μέσω USB στον υπολογιστή σας και μετά να ξεκινήσετε το gaming στον υπολογιστή.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις για τον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σας είναι να έχει λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 ή 10, εναλλακτικά OS X 10.10 ή 10.11, ενώ η default ανάλυση είναι στα 540p, με βασική ταχύτητα τα 30 fps.

ps4 remote play

H αναβάθμιση του PS4 από τη Sony, εκτός από το απομακρυσμένο gaming, επιτρέπει επίσης, τη δημιουργία events για να προστίθενται αυτόματα οι φίλοι σας σε ένα gaming party και να δημιουργούνται έτσι εύκολα μικρά tournaments μεταξύ των φίλων, ή να συμμετέχουν οι φίλοι σε ένα προκαθορισμένο gaming γεγονός.

Ο χρήστης μπορεί να θέσει την κατάστασή του σε online ή offline, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Από τις 6 Απριλίου και έπειτα είναι διαθέσιμο το πακέτο αναβάθμισης του Sony PS4 με όλες τις νέες δυνατότητες που προσφέρει στον τελικό χρήστη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons