Υψηλές επιδόσεις για το ESET Cyber Security Pro

by George Polyzos • On 08-09-2014 • AT 8:53 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

mac-pc-tablet-smartphone-visual

Το ESET Cyber Security Pro πέτυχε ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις στις τελευταίες δοκιμές του AV-Comparatives, που αφορούσαν την προστασία των χρηστών Mac.

Το Cyber Security Pro, η λύση της ESET για διαδικτυακή ασφάλεια των Mac, χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικό προϊόν από τις δοκιμές ασφάλειας του AV-Comparatives «Mac Security Test and Review 2014». Οι δοκιμές του οργανισμού αφορούσαν την ανίχνευση επιθέσεων σε πολλαπλές πλατφόρμες (cross-platform malware).

Μεταξύ άλλων, το AV-Comparatives εξέτασε τις ειδοποιήσεις malware και phishing alerts των λογισμικών ασφαλείας για Mac, καταλήγοντας, σε ότι αφορά τη λύση της ESET, στα εξής συμπεράσματα:

«Το ESET Cyber Security Pro προσφέρει εξαιρετική προστασία από το κακόβουλο λογισμικό, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας. Το κύριο παράθυρο του προγράμματος καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες και πληροφορίες, με την ύπαρξη ελάχιστων ειδοποιήσεων. Υποδειγματικές είναι οι βοηθητικές λειτουργίες. Η ESET πέτυχε άριστες επιδόσεις στις δοκιμές malware, εντοπίζοντας όλα τα δείγματα κακόβουλου λογισμικού για Mac, ενώ παράλληλα αντιμετώπισε και δείγματα που προορίζονται για Windows.»

«Είμαστε περήφανοι που οι επιδόσεις του ESET Cyber Security Pro άγγιξαν το 100% στις πρόσφατες δοκιμές του AV-Comparatives. Η αποδεδειγμένη τεχνολογία σε όλες τις λύσεις της ESET προσφέρει ολοκληρωμένη προληπτική προστασία σε γνωστές και άγνωστες μορφές απειλών που επιτίθενται σε χρήστες Mac.» δήλωσε ο Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer της ESET.

Το ESET Cyber Security Pro, με μια σειρά βελτιωμένων λειτουργιών και σε συνδυασμό με τις χαμηλές απαιτήσεις συστήματος, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν ανενόχλητοι την εμπειρία Mac. Η λύση της ESET όχι μόνο προστατεύει τους υπολογιστές Mac, αλλά ταυτόχρονα απομακρύνει απειλές που στοχεύουν σε Windows ή και Linux, προστατεύοντας το Mac από το να μετατραπεί σε μία πλατφόρμα εξάπλωσης malware. Παράλληλα, η νέα λειτουργία Anti-Phishing εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο προστασίας κατά τη περιήγηση των χρηστών στο διαδίκτυο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons