Το νέο iPod touch, Retina Display 4 ιντσών και dual core A5 με Siri

by Stefanos Kofopoulos • On 13-09-2012 • AT 2:09 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το νέο iPod touch, Retina οθόνη 4 ιντσών και dual core A5

Το iPod touch μεγάλωσε, έγινε πιο έξυπνο και πιο δυνατό αλλά ταυτόχρονα μίκρυνε. Η Apple φέρει στο νέο iPod touch την ολοκαίνουρια οθόνη Retina Display 4 ιντσών dual core A5 επεξεργαστή για ακόμα καλύτερα γραφικά και επιδόσεις. Τα ηλεκτρονικά περιλαμβάνουν Bluetooth 4.0, WiFi 802.11n dual band (2.4GHz και 5GHz) μαζί με υποστήριξη για Nike+ σε ένα πακέτο που ζυγίζει μόλις 88 γραμμάρια.

Νέα είναι και η iSight κάμερα 5 megapixel με φλας που χρησιμοποιεί το iPod touch, με δυνατότητα για καταγραφή βίντεο 1080p και Panorama. Η κάμερα για FaceTime έχει αναβαθμιστεί και αυτή σε HD 720p ενώ προσφέρεται η δυνατότητα για καλύτερη σταθεροποίηση της εικόνας (video stabilization).

Retina Dsiplay και dual core A5

Το νέο iPod touch, Retina οθόνη 4 ιντσών και dual core A5

Μαζί με το νέο iPod touch έρχεται το Lightning, το νέο βύσμα σύνδεσης με τον υπολογιστή αλλά και τα νέα ακουστικά Apple EarPods που πλέον συνοδεύουν όλη την σειρά των νέων Apple προϊόντων.

Η χρήση του Lightning connector επέτρεψε στην Apple να μειώσει το πάχος του νέου iPod touch στα 6.1 χιλιοστά και να διατηρήσεις τις επιδόσεις της μπαταρίας σε υψηλά επίπεδα. Η αναπαραγωγή μουσικής φτάνει τις 40 ώρες και η απαναραγωγή βίντεο τις 8 ώρες. Για γρήγορη φόρτιση με περίπου το 80% της μπαταρίας γεμάτο, το νέο iPod touch χρειάζεται 2 ώρες ενώ για πλήρη φόρτιση στο 100% η μπαταρία απαιτεί 4 ώρες στην πρίζα.

Siri στο εξυπνότερο iPod touch

Το νέο iPod touch, Retina οθόνη 4 ιντσών και dual core A5

Τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά και το iOS 6 επιτρέπουν στην Apple να φέρει το Siri στο iPod touch. Πληροφορίες, κρατήσεις, καιρός κλπ από το νέο αγαπημένο και εξυπνότερο βοηθό του iOS τώρα διαθέσιμες σε ακόμα περισσότερες iOS συσκευές.

Στο πίσω μέρος του νέου iPod touch και κάτω αριστερά, υπάρχει πλέον ένα μικρός γάντζος για την χρήση του iPod touch loop. Πρόκειται για ένα μικρό λουράκι που ασφαλίζει το iPod touch στο χέρι όπως συμβαίνει με τις φωτογραφικές μηχανές.

Το νέο iPod touch κυκλοφορεί σε μοντέλα των 32GB και 64GB και 5 διαφορετικά χρώματα: Slate, Silver, Ροζ, Κίτρινο, Μπλε. Η τιμή του iPod touch 32GB είναι $299 ενώ η τιμή του iPod touch 64GB είναι $399 με pre-order από τις 14 Σεπτεμβρίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλά είναι αισχρό να υπάρχει το Siri στο iPod και να μην υπάρχει στο iPhone 4… μα πολύ αισχρό….

  2. Ξέρουμε εάν και αυτή η οθόνη θα είναι 100% sRGB ?

    • Ίδιες οθόνες είναι οπότε ναι..

Top

Show Buttons
Hide Buttons