Φήμες για νέα iPod nano 4G [update]

by Stefanos Kofopoulos • On 04-09-2008 • AT 1:35 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ

new apple nano 4g leak

Μερικές εβδομάδες πριν ο Kevin Rose είχε αναφερθεί στις φήμες για τα νέα iPod nano 4G και πως η Apple πρόκειται να αλλάξει εντελώς το design. Η 4η γενιά nano αν πιστέψουμε το mockup και τις πληροφορίες μοιάζει με το nano της φωτογραφίας με μεγαλύτερη οθόνη. Ακόμα και αν πρόκειται για mockup, ο καλλιτέχνης τα πήγε πολύ καλά γιατί εχθές κυκλοφόρησαν νέες φήμες για υποτιθέμενο το design και τις διαστάσεις των νέων nano στην φωτογραφία που θα δίετε παρακάτω. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, το engadget αναφέρει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας κατασκευαστής θηκών για iPod nano έχει ετοιμάσει προϊόν στις νέες διαστάσεις. Ε, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο πέρα από υπομονή και την παρουσίαση του Steve Jobs σε λίγο καιρό.

Update: Ακόμα μία φωτογραφία από αυτό που υποτίθεται ότι θα είναι το νέο nano 4G.

ipod nano 4g leak

ipod nano 4g leak

[via, via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το είχα δεί πριν απο λίγες ημέρες και είναι φανταστικό. Το γεγονός πως έχει μια μεγαλύτερη οθόνη είναι πολύ καλό. Βέβαια για εμένα δεν θα είναι κατι ευχάριστο αφού πριν απο 5 ημέρες περίπου αγόρασα τη 3G έκδοση.

  2. Angel, λογικά αυτό σημαίνει περισσότερο βίντεο άρα και μεγαλύτερη χωρητικότητα

  3. Όταν το δώ απο κοντά, πιθανών να αλλάξω γνώμη, αλλά απο τις “leaked” φωτογραφίες, μου φαίνεται κατάσχημο, σαν το zune.

    Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν απλά να “ψηλώσουν” ελάχιστα το 3G για λίγο καλύτερο grip και έλεγχο του click wheel και να αυξήσουν τη χωρητικότητα στα 16 (32 ίσως) GB.

    Υπομονή μέχρι τις 9 του Σεπτέμβρη λοιπόν!

Top

Show Buttons
Hide Buttons