Το νέο iPod nano 16GB με οθόνη αφής, FM και Bluetooth

by Stefanos Kofopoulos • On 13-09-2012 • AT 12:33 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το νέο iPod nano 16GB με οθόνη αφής

Το νέο ipod nano είναι εδώ και μοιάζει περισσότερο με μικροσκοπικό iPhone παρά για iPod nano. Το νέο μικρό iPod απέκτησε οθόνης αφής 2.5 ιντσών με 16GB μνήμης και home button κάτω από την οθόνη όπως ακριβώς το έχουμε συνηθίσει στο iPhond και το iPod touch. Η νέα οθόνη έχει ανάλυση 240 x 432 pixel στα 202ppi (pixels per inch) ενώ υποστηρίζει multi touch gestures. Τα ηλεκτρονικά του νέου iPod nano περιλαμβάνουν ραδιόφωνο FM, Bluetooth 4.0 και accelerometer για χρήση του νέου iPod nano παντού και πάντα, ειδικά για αυτούς που λατρεύουν την μουσική όταν οδηγούν ή τρέχουν και δεν θέλουν να μπλεχτούν με καλώδια.

Μουσική μια ολόκληρη μέρα και παραπάνω

Το νέο iPod nano 16GB με οθόνη αφής

Παρά την νέα οθόνη και περισσότερα ηλεκτρονικά το νέο iPod nano μπορεί να τα βγάλει πέρα μέχρι και 30 ώρες για μουσική ή 3.5 ώρες βίντεο. Η Apple διαχωρίζει πλέον τον χρόνο φόρτισης σε fast charge για περίπου 1.5 ώρα στο 80% και full charge για το 100% της χωρητικότητας της μπαταρίας στις 3 ώρες.

Το λειτουργικό του iPod nano 16GB υποστηρίζει 35 γλώσσες συμπεριλαμβανομένων και των Ελληνικών, οπότε θα δούμε δούμε το νέο iPod στα καταστήματα σύντομα. Μαζί έρχονται και τα νέα ακουστικά Apple EarPods για διαστημική εμφάνιση και εξαιρετικό ήχο, σύμφωνα με την Apple.

Ραδιόφωνο, Bluetooth 4.0, πεδόμετρο

Το νέο iPod nano 16GB με οθόνη αφής

Με βάρος 31 γραμμάρια και πάχος 5.4 χιλιοστά, το νέο iPod nano χρησιμοποιεί το νέο Lightning βύσμα για σύνδεση στον υπολογιστή.

Κυκλοφορεί σε 8 χρώματα στις 14 Σεπτεμβρίου με τιμή $149 στην Αμερική: Slate, Silver, Ροζ, Κίτρινο, Πράσινο, Μπλε, Κόκκινο και ειδική έκδοση (PRODUCT) Red.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δε θυμίζει λίγο Nokia 900 το σχήμα του;;;

  2. Χριστέ. Η Apple παγιδεύτηκε στον εαυτό της και δε μπορεί να τον ξεπεράσει. Είναι ίδιο με τις απομιμήσεις που φτιάχνουν οι ανταγωνιστές τους.

  3. Όντως, δεν είναι σα μικροσκοπικό iPhone. Σα μικροσκοπικό Lumia είναι.

  4. δε το βρίσκω τελείως άσχημο όσο τη πρώτη φορά που το είδα εχθές… απλώς χάνει λίγο τη σπορ ευχρηστία του προκατόχου του… ;)

Top

Show Buttons
Hide Buttons