Υπηρεσίες ζωντανού υποτιτλισμού από την Ericsson

by George Polyzos • On 09-03-2015 • AT 11:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ericsson_hq_4

H Ericsson παρείχε υπηρεσίες ζωντανού υποτιτλισμού για τo Mobile World Live TV, δηλαδή της υπηρεσίας αναμετάδοσης του Mobile World Congress απότο GSMA.

Το Mobile World Live TV μετέδιδε ζωντανά από το Mobile World Congress μέσω ενός εξειδικευμένου  καναλιού σε όλη την Καταλονία, φτάνοντας περισσότερα από 150 ξενοδοχεία παρευρισκόμενων και 20.000 δωμάτια. Η Mobile World Live TV ήταν επίσης διαθέσιμη σε περισσότερους από 90.000 επισκέπτες σε όλη την έκθεση μέσω πάνω από 100 οθονών στρατηγικά τοποθετημένων στο χώρο Fira Gran Via. Επιπλέον, το κανάλι μετέδιδε ζωντανά στην εφαρμογή My MWC event του GSMA και στην ιστοσελίδα του Mobile World Live.

Η πλατφόρμα ζωντανού υποτιτλισμού της Ericsson, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά  στο IBC το 2014. Η πλατφόρμα ζωντανής μετάδοσης υποστηρίζει τον υποτιτλισμό σε διαφορετικές γλώσσες ώστε οι παρουσιαστές από όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν την ομιλία σε κείμενο, την ενσωμάτωση του γραφείου σύνταξης και τη γρήγορη προετοιμασία περιεχομένου offline. Πρόκειται για ένα βασικό μέρος του χαρτοφυλακίου Αναμετάδοσης και Υπηρεσιών Μέσων Ενημέρωσης της Ericsson που έρχεται ύστερα από την απόκτηση της κορυφαίας εταιρίας μέσων επικοινωνίας, Red Bee Media, το Μάιο 2014.

Η επιχειρηματική πλατφόρμα αξιοποιεί λογισμικό της Ericsson, χρησιμοποιώντας την καλύτερη δυνατή τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας και τεχνολογίες στενογραφίας για να ενισχύσει τις υπηρεσίες ζωντανού υποτιτλισμού. Επιτρέπει σε πολλούς μεταφραστές να ετοιμάζουν και να προσφέρουν υπηρεσίες σε πελάτες σε πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί την επαναχρησιμοποίηση των δεδομένων υποτίτλων αφότου έχουν μεταδοθεί – για παράδειγμα, ενισχύοντας την δυνατότητα εύρεσης περιεχομένου και τον εμπλουτισμό του αρχείου αναζήτησης. Η πλατφόρμα χρησιμοποιείται αυτή την περίοδο για να προσφέρει υπηρεσίες ζωντανού υποτιτλισμού για κορυφαία προγράμματα.

Η επιχείρηση υπηρεσιών πρόσβασης της Ericsson είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη και παρέχει υπηρεσίες υποτιτλισμού για πάνω από 30 χρόνια. Χρησιμοποιώντας κυρίαρχες λύσεις του κλάδου, η Ericsson προσφέρει 200.000 ώρες υποτιτλισμού κάθε χρόνο, 80.000 από τις οποίες είναι σε ζωντανή μετάδοση. Αποτελεί επίσης το μεγαλύτερο προμηθευτή περιγραφής οπτικοακουστικού υλικού και μετάφρασης της νοηματικής γλώσσας στον κόσμο.

[Δ.Τ. Ericsson]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons