Προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και virtual fax για τις επιχειρήσεις

by George Polyzos • On 16-09-2017 • AT 10:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

Προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και virtual fax χωρίς να απαιτείται εξοπλισμός τηλεφωνικού κέντρου και συσκευή fax, παρέχει η Cosmote στο πλαίσιο των προγραμμάτων Cosmote Business One.

Οι υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου που προσφέρει η Cosmote διευκολύνουν την καθημερινότητα και ενισχύουν την επικοινωνία των επιχειρηματιών, με προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και «έξυπνες» λύσεις, που παρέχουν μεγάλη ευελιξία και περισσότερη οικονομία στις λειτουργικές δαπάνες.

Η επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους συνεργάτες γίνεται πιο εύκολη μέσα από:
• Αποστολή ή λήψη fax από email λογαριασμό, χωρίς βοήθεια συσκευής fax
• Δρομολόγηση εισερχόμενων κλήσεων σε διαθέσιμο συνεργάτη ή σε κινητό τηλέφωνο
• Προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, με μενού επιλογών φωνητικής πύλης (IVR), Voicemail-to-Email και ηχογραφημένες ανακοινώσεις, χωρίς την αγορά τεχνικού εξοπλισμού

Το Cosmote Business One αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet με ταχύτητες VDSL και 4G/4G+, υπηρεσιών ασφαλείας για σταθερό και κινητό, αλλά και υπηρεσιών Cloud, για να δουλεύει η επιχείρησή αδιάλειπτα και με ασφάλεια από παντού. Επιπλέον, η Cosmote παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στις επιχειρήσεις, μέσα από συγκεκριμένο συνεργάτη, με ένα τηλεφώνημα στο 13818.

Οι υπηρεσίες του προηγμένου τηλεφωνικού κέντρου και virtual fax είναι διαθέσιμες με 10,08€/μήνα, για τους πελάτες Cosmote Business One, καλώντας στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Cosmote στο 13818 ή με μια επίσκεψη στα καταστήματα Cosmote – Γερμανός.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons