Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας από τη Cyta Ελλάδος

by George Polyzos • On 12-09-2014 • AT 11:28 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Cyta_neo_katastima

Η Cyta Ελλάδος ανακοίνωσε την ευρεία, εμπορική διάθεση των υπηρεσιών Cyta Κινητής, μετά την πρώτη, επιτυχημένη, δοκιμαστική περίοδο προσφοράς κινητής τηλεφωνίας σε συγκεκριμένο αριθμό πελατών.

Με τη συγκεκριμένη εξέλιξη η Cyta Ελλάδος θα προσφέρει πλέον στην ελληνική αγορά τη δυνατότητα συνδυασμού τετραπλών υπηρεσιών (4play) Σταθερής-Κινητής-Internet-Τηλεόρασης σε ένα λογαριασμό.

Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία έχει την ευχέρεια να προσφέρει ποικίλες συνδυαστικές εκπτώσεις, αρκεί να υπάρχει τουλάχιστον μία σύνδεση σταθερής και μία σύνδεση κινητής στον ίδιο λογαριασμό, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στον (οικιακό ή εταιρικό) μηνιαίο λογαριασμό.

Έτσι, ένα πελάτης της Cyta θα μπορεί να δημιουργήσει τη δική του «Cyta Κινητή», με τιμή βασικού παγίου συμβολαίου από μόλις 9 ευρώ/ μήνα, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 200  λεπτά ομιλίας: 100 λεπτά προς όλα τα Δίκτυα και 100 λεπτά προς σταθερά και κινητά Cyta Ελλάδος.

Στη συνέχεια ο πελάτης, αναλόγως των αναγκών του, μπορεί με επιπλέον 5 ευρώ/ανά πρόγραμμα το μήνα, να προσθέσει προγράμματα στο βασικό πάγιο, όποια και όσα θέλει, όποτε το χρειάζεται – ακόμη και κατά τη διάρκεια του μήνα –  έχοντας τις εξής επιλογές: Ομιλία προς όλους (150 λεπτά), Ομιλία Cyta προς Cyta Κύπρος -Σταθερά και Κινητά- (150 λεπτά), SMS προς όλους (100 SMS) και Mobile Internet (200MB).

Για τους πελάτες που θα επιλέξουν μόνο Cyta Κινητή, ισχύει ειδική τιμή συμβολαίου η οποία ξεκινά από τα 11 ευρώ/μήνα (περιλαμβάνει 200 λεπτά ομιλίας:  100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και 100 λεπτά προς σταθερά και κινητά Cyta Ελλάδος).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Cyta είναι ο πρώτο και μοναδικός πάροχος MVNO στην Ελλάδα (Mobile Virtual Network Operator), δηλαδή εικονικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες κινητής μέσω των δικών της πόρων και υποδομών, εκτός από το δίκτυο πρόσβασης (ραδιοδίκτυο), για το οποίο γίνεται χρήση υφιστάμενων υποδομών τρίτου παρόχου κινητής τηλεφωνίας.

[Δ.Τ. Cyta Ελλάδος]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαι κάτοικος Αθήνας και είμαι συνδρομητής στη Cyta Hellas εδώ και 2 μήνες, από όταν πρωτοξεκίνησε δηλαδή, θέλοντας να την υποστηρίξω λόγω της Κυπριακής καταγωγής μου. Τέλη του Αυγούστου του 2014 ταξίδεψα για την Κύπρο για τις καλοκαιρινές διακοπές μου. Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας υπέστην μια φοβερή βραδινή ταλαιπωρία για περισσότερο από μια ώρα γιατί δεν μπορούσα να εντοπίσω τους συγγενείς που με περίμεναν και οι οποίοι μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μας θα ερχόντουσαν με τα αυτοκίνητα τους προς την έξοδο των αφίξεων για να με παραλάβουν. Ο λόγος ήταν ότι το κινητό μου τηλέφωνο δεν έπιανε κανένα δίκτυο. Περίμενα για αρκετή ώρα έξω από το αεροδρόμιο μπας και περάσει κάποιο συγγενικό αυτοκίνητο και με αναζητήσει. Μάταια. Δεν επιτρεπόταν η στάθμευση έξω από τις εξόδους του αεροδρομίου ώστε και οι συγγενείς να με αναζητήσουν. Απευθύνθηκα στις Κυπριακές Αερογραμμές όπου μια υπάλληλος από το προσωπικό της κινητό με βοήθησε ώστε να έρθω σε επαφή με τους ανθρώπους που με περίμεναν. Την επόμενη μέρα μετά από τηλεφώνημα μου στην Αθήνα και στην Cyta Hellas μου είπαν ‘Δεν σας ενημέρωσαν ότι δεν έχουμε ακόμα roming και σύστημα περιαγωγής?’ Τις επόμενες δύο βδομάδες στην Κύπρο ήμουν αποξενωμένος από όλες τις επαφές μου με την Αθήνα, σχεδόν αποκλεισμένος από όλους τους γνωστούς, φίλους και εργασία. Αν το ήξερα εκ των προτέρων, η θα φρόντιζα η να αποφύγω την Cyta Hellas η θα εφοδιαζόμουν και με ένα άλλο αριθμό κινητού από μια άλλη Ελληνική εταιρεία ώστε να κάνω την δουλειά μου. Ο κάθε ένας ας φανταστεί τον εαυτό του να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του! Αυτά, για να μαθαίνει και ο κόσμος ποια είναι η Cyta Hellas στην Ελλάδα.

  2. Στα διαφημιστικά της CYTA στο site της πάντως υπήρχε σαφής αναφορά έλλειψης υποστήριξης για roaming στην αρχή. Πέραν αυτού πάντως εγώ αν και συνδρομητής CYTA στο σταθερό δεν έκανα το βήμα να μεταφέρω το κινητό μου για διάφορους λόγους. Πρώτο γιατί η υποδομή δικτύου είναι της Vodafone η οποία στην περιοχή μου έχει άθλιο σήμα (και οι υπόλοιποι δεν πάνε πίσω). Δεύτερο γιατί παρόλο που η Vodafone προσφέρει 4G η CYTA δίνει μόνο 3G. Το πακέτο των 25€ (28 με φόρο κινητής) είναι ελκυστικό βέβαια, αλλά όχι αρκετό για να ρισκάρω να χάσω ένα συμβόλαιο με παροχές που έχω χρόνια και δεν μπορώ να ξαναπάρω αν φύγω από την Cosmote επειδή έχουν αλλάξει τα προγράμματα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons