Μεταφορά αρχείων στο iPhone με το VLC χωρίς iTunes

by dtonias • On 22-08-2013 • AT 12:48 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iPhone VLC WiFi Upload

Με την εφαρμογή VLC για το iPhone η μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή στο smartphone έγινε ακόμη πιο εύκολη χωρίς να είναι απαραίτητη πλέον η χρήση του iTunes.

VLC για iPhone και iPad

Το iTunes είναι ένα από τα απαραίτητα εργαλεία της Apple για τη διαχείριση του iPhone από τον υπολογιστή, όπως για τη μεταφορά αρχείων, ωστόσο το VLC έρχεται να δώσει μία εναλλκτική και γρήγορη λύση στη συγκεκριμένη διαδικασία χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το iTunes.

Για να ολοκληρώσετε τα παρακάτω βήματα θα χρειαστεί να έχετε εγκαταστήσει το VLC στο iPhone καθώς επίσης φροντίστε να έχουν συνδεθεί στο ίδιο τοπικό ασύρματο δίκτυο τόσο ο υπολογιστής όσο και το iPhone.

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή VLC στο iPhone και πατήστε στο κουμπί που θα βρείτε στην πάνω αριστερή γωνία.

iPhone VLC WiFi Upload

Εδώ, θα εμφανιστούν οι ρυθμίσεις της εφαρμογής. Βρείτε και ενεργοποιήστε τον διακόπτη WiFi Upload και σημειώστε την IP διεύθυνση και τη θύρα που θα εμφανιστεί αμέσως μετά, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα.

iPhone VLC WiFi Upload

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την παραπάνω διεύθυνση IP μαζί με τη θύρα στον browser του υπολογιστή σας και πατήστε Enter.

iPhone VLC WiFi Upload

Βρείτε το αρχείο video ή ήχου που επιθυμείτε να μεταφέρετε μέσω του VLC πατώντας πρώτα στην επιλογή Upload files και έπειτα θα ξεκινήσει αυτόματα η μεταφορά του αρχείου από τον υπολογιστή στο iPhone. Διαφορετικά, μπορείτε να το πετύχετε πιο εύκολα με ένα απλό drag-n-drop του αρχείου στο αντίστοιχο πεδίο.

iPhone VLC WiFi Upload

Αυτό ήταν! Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά το αρχείο θα εμφανιστεί στη λίστα του VLC και θα είναι έτοιμο για αναπαραγωγή στο iPhone σας.

iPhone VLC WiFi Upload

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλή εφαρμογή αλλά αναρωτιέμαι αν έφτιαξαν το πρόβλημα με τους ελλήνικούς υπότιτλους

  2. οσες φορες κ αν προσπαθησα να ανεβασω μια ταινια μου δειχνει το ιδιο μνμ ,δλδ trasnfer failed!!!

    • Έχεις αρκετό χώρο στο iPhone / iPad; Χάνεται η σύνδεση;

      • μολις προσπαθησα να ανεβασω ενα μικρο βιντεακι…αλλα στο 95% περιπου παλι με εβγαλε το ιδιο μνμ(iphone εχω αρκετο χωρο διαθεσιμο)

  3. ενημερωτικά…απο το άρθρο κατάλαβα πως ήταν εφικτή η αποστολή αρχείων απο pc σε ios γενικού τύπου.Αφού το κατέβασα το app, είδα πως είναι αποκλειστικά για αρχεία video.

Top

Show Buttons
Hide Buttons