Μυρίζει iPhone

by Stefanos Kofopoulos • On 03-08-2007 • AT 9:30 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

vodafone live unlimited iphone

Είδα εχθές το βράδυ τηλεοπτικό διαφημιστικό της Vodafone για την νέα υπηρεσία Vodafone live! Unlimited που επιτρέπει “απεριόριστη πρόσβαση στο Vodafone live! οποιαδήποτε στιγμή εντελώς δωρεάν κατά την διάρκεια ενός μήνα.(χωρίς χρέωση για το εισιτήριο εισόδου), ένα πολυφωνικό ring tone της αρεσκείας σας κάθε μήνα δωρεάν, απεριόριστη Πρόσβαση στο live! TV κατά την διάρκεια ενός μήνα εντελώς δωρεάν. (Ζωντανό Πρόγραμμα των καναλιών & θα ισχύει μόνο για τους πελάτες οι οποίοι έχουν VF live! 3G τηλέφωνο.) αλλά και απεριόριστη Πρόσβαση στην υπηρεσία “Οδηγός Διασκέδασης” κατά την διάρκεια ενός μήνα εντελώς δωρεάν. (Σινεμά, Clubbing, Νυχτερινή Διασκέδαση, Θέατρο, Τηλεόραση κ.λ.π)”. Όλα αυτά με μηνιαία συνδρομή 5€ μόνο.

Μπορεί να υπάρχει κάποιο catch μπορεί και όχι [there ain’t no such thing as a free lunch]. Σημασία έχει ότι το “μοναδικό, νέο, πρωτοποριακό “πακέτο” υπηρεσιών” έρχεται μέσα στο καλοκαίρι και λίγους μήνες πριν από την υποτιθέμενη κυκλοφορία του iPhone στην Ευρώπη. Αν βασιστούμε και στα ευρήματα των hacked iPhone firmware, it makes sense τουλάχιστον ως πείραμα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χμμμ… Και ναι και όχι! Διαβάζω και για τους όρους / συμφωνίες που in a way απαιτεί και ο uncle Steve, διαφέρει και η κάθε αγορά, οπότε μάλλον θα κριθεί τελευταία στιγμή. Η μετοχή της Apple αν θυμάμαι καλά έπεσε και κάπως καθώς ανακοίνωσε μείωση του αριθμού iPhone που θα βγουν στην αγορά. Μαζί με αυτά και παραδείγματα όπως στην Βρετανία με O2 & Vodafone, και στην Ελλάδα με δυνατές εταιρείες όπως Cosmote όπου κάθε τόσο κάνουν μεγάλες κινήσεις, θα περιμένω λίγο. :) Καλό ΣΚ.

  2. Ωραία. Να κλείσει η Rainbow και να βγεί νέο apple store απο την Apple με προσιτές τιμές. Αν και περισσότερο πιστεύω οτι θα βγεί καλύτερη κυβέρνηση απο ότι το παραπάνω.

  3. Το iPhone ΔΕΝ θα βγει στην Ευρώπη με την Vodafone!
    Βάλτε το καλά στο μυαλό σας…

    Μιλώντας για Ελλάδα, κοιτάξτε κατά “Κάιρο” ;) μεριά και ίσως να το δείτε τα Χριστούγεννα σε “αέρινα” πακέτα! 8)… LOL

    Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε… ;)

Top

Show Buttons
Hide Buttons