Η εξέλιξη του iPhone από το 2007 μέχρι το iPhone 5 σε infographic

by Stefanos Kofopoulos • On 20-05-2013 • AT 10:48 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η εξέλιξη του iPhone από το 2007 μέχρι το iPhone 5 σε infographic

Το iPhone παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2007 έχει μέχρι σήμερα έχει αλλάξει έξι διαφορετικά μοντέλα. Όλοι περιμένουν το νέο iPhone 5S να αντικαταστήσει το iPhone 5 αν και υπάρχουν υπόνοιες για το iPhone 6. Θα μάθουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες.

Μαθήματα ιστορίας για την εξέλιξη του iPhone από το πολύ χρήσιμο infographic που περιγράφει την εξέλιξη του iPhone από το 2007 μέχρι σήμερα, με το iPhone 5 να αποτελεί το καλύτερο iPhone που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Ξεκινήσαμε με επεξεργαστή 412MHz και κάμερα 2 megapixel και έχουμε φτάσει σε διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz και 8 megapixel κάμερα με ολοκαίνουριο φακό και για πρώτη φορά μετά από 5 μοντέλα iPhone σε οθόνη 4 ιντσών.

Η εξέλιξη του iPhone από το 2007 μέχρι το iPhone 5 σε infographic

Το νέο iPhone 5S αναμένεται να είναι το ίδιο εξωτερικά με το iPhone 5 αλλά με σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό του τηλεφώνου, στα ηλεκτρονικά και τον σχεδιασμό τους και όπως λένε οι φήμες σε πολλά και διαφορετικά χρώματα. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να δούμε και το iPhone 6 μαζί με το iOS 7. Υπομονή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο επεξεργαστής του iPhone 5 είναι 1.3 GHz

  • 1.2 GHz είναι φίλε μου !

 2. Όλοι θα έχετε δεί την εικόνα της “εξέλιξης του ανθρώπου”.. Τουλάχιστον εκεί ρε παιδιά, βλέπεις διαφορές! Για το iPhone (τουλάχιστον οπτικά) που είναι οι διαφορές? Είναι σαν τα δύσκολα quiz “Βρες την διαφορές”! :P

 3. Μονο του και ολοι τους…!
  …Οσο και να χτυπιουνται οι haters

  • Το iphone είναι θαυμάσιο smartphone αλλά έχει ξεπεραστεί τεχνικά, μιλάμε για διπύρηνο με οκταπύρηνους, δεν υφίσταται σύγκριση.΄Εκεί όπου υπερέχει είναι ποιότητα κατασκευής και apps καθώς και σε συνοχή, ακόμη και το design είναι παρωχημένο τόσο σε software όσο και σε hardware. Ομως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν σύντομα γιατί το iphone 5s και το ios είναι πολύ κοντά.

   • Το ότι ένας Κινέζος μπορεί να βάλει μηχανή 3000 κυβικών σε ένα σασί, δεν το καθιστά καλύτερο από μία BMW M3 !
    Πόσες φορές θα πούμε, ότι ο κυβισμός ή η ταχύτητα ενός επεξεργαστή είναι χαρακτηριστικά σχεδόν άχρηστα για τον τελικό χρήστη.

Top

Show Buttons
Hide Buttons