Δώρα αγάπης με 3 iPhone apps για του Αγίου Βαλεντίνου

by Stefanos Kofopoulos • On 11-02-2013 • AT 5:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Δώρο αγάπης με 3 iPhone apps για του Αγίου Βαλεντίνου

Λίγες μέρες πριν του Αγίου Βαλεντίνου, το iPhone είναι εδώ για να σώσει την κατάσταση αν τελικά δεν κατάφερες να ψωνίσεις δώρα. Τα 3 iPhone apps που προτείνουμε όχι μόνο σώζουν την κατάσταση αλλά δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω στις 14 Φεβρουαρίου, κάτι που θα εκτιμηθεί από το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Μια κάρτα είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να προσφέρεις, όχι μόνο του Αγίου Βαλεντίνου αλλά κάθε μέρα αγάπης πριν και μετά τις 14/2.

Angela’s Valentine η πιο γλυκια γατουλα του Αγιου Βαλεντινου

Έξυπνο και πολύ γλυκό app, το Angela’s Valentine χρησιμοποιεί δύο ερωτευμένα γατάκια για την περίσταση. Πατήστε στην οθόνη και η Angela θα κερδίσει φιλάκι. Πατήστε το κουμπί στη δεξιά κάτω γωνία και η εφαρμογή θα ετοιμάσει μία από τις πολλές κάρτες που μπορείτε να μοιραστείτε μέσω email, Facebook και Twitter αφού πρώτα γράψετε το κατάλληλο μήνυμα. Όλοι οι άλλοι θα χαζέψουν με τα όμορφο βίντεο και την μουσική.

ΔΕΙΤΕ: 5 έξυπνα δώρα για το αγαπημένο σου geek

Flowerly Valentine’s Day στειλε λουλουδια στις 14 Φεβρουαριου

Στείλε εικονικά λουλούδια σε αυτόν και αυτή που αγαπάς με το Flowerly Valentine’s Day. Επιλογή από ορισμένα μπουκέτα λουλουδιών στην δωρεάν έκδοση με δυνατότητα για in-app purchase όλων των διαθέσιμων λουλουδιών. Η αποστολή των λουλουδιών γίνεται μέσω email, με την μορφή κάρτας και το απαραίτητο ερωτικό και γεμάτο αγάπη μήνυμα προς το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Valentine’s Cards Maker, η απολυτη καρτα για την γιορτη των ερωτευμενων

Η πιο προχωρημένη εφαρμογή από τις τρεις, το Valentine’s Cards Maker επιτρέπει την δημιουργία κάρτας για του Αγίου Βαλεντίνου με το πρόσωπο που θα επιλέξεις εσύ. Βγάλε φωτογραφία ή χρησιμοποίησε μία από τις παλιές, πρόσθεσε καρδούλες και κείμενο και δείξε πόσο αγαπάς μέσω email, Facebook και Twitter. Έτοιμα γραφικά και εικόνες σε μια κάρτα για το πρόσωπο που αγαπάς και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ο έρωτας δεν κρύβεται.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons